ΜΟΔΑ

Κίτρινος πυρετός: το νέο trend στο κόκκινο χαλί βρυχάται

Κίτρινος πυρετός: το νέο trend στο κόκκινο χαλί βρυχάται

Οι ηλιόλουστες, κίτρινες αποχρώσεις της μόδας έλαμψαν στο κόκκινο χαλί (που ήταν χρυσό ως επετειακό) στα 70α βραβεία Emmy Awards.

Οι Alison Brie, Judith Light, Tatiana Maslany και η Gwendoline Christie του Game of Thrones επέλεξαν δημιουργίες στις αποχρώσεις του κίτρινου επενδύοντας στη "φρεσκάδα" του.

Πέρα από το κίτρινο μεγάλος νικητής στην παλέτα του κόκκινου χαλιού των Emmys και το λευκό, μια εξίσου δημοφιλής επιλογή στη χρωματική παλέτα.

Αυτό επιβεβαίωσαν με τις εμφανίσεις τους η Kristen Bell, Scarlett Johansson και η star του εξαιρετικού Sinner, Jessica Biel που φόρεσε επίσης κίτρινο στο πάρτι μετά την απονομή των τηλεοπτικών βραβείων συμμετέχοντας στον "κίτρινο πυρετό" του Χόλιγουντ.

Το ίδρυμα Ελίζαμπεθ Τέιλορ έδωσε το παρών

Με την κόκκινη κορδέλα κατά του Aids που φορούσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ αποδεχόμενη το Ανθρωπιστικό Βραβείο «Τζιν Χέρσολτ» στην απονομή των Όσκαρ πριν από 25 χρόνια εμφανίστηκε η ηθοποιός Τζούντιθ Λάιτ κατά την 70η απονομή των βραβείων Emmy, όπου βραβεύτηκε για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «The Assassination of Gianni Versace».

Emmys 2018: το Game of Thrones στο θρόνο, ένας Θεός γένους θηλυκού & όλοι οι νικητές

Η Λάιτ εδώ και πολλά χρόνια είναι βασική υποστηρίκτρια του ιδρύματος Ελίζαμπεθ Τέιλορ κατά του Aids.

Το ίδρυμα, ιδρύθηκε από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ το 1991 για να παρέχει επιχορηγήσεις σε υφιστάμενους οργανισμούς που προσφέρουν άμεση φροντίδα σε άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό HIV και το Aids.

Η τηλεοπτική σειρά «The Assassination of Gianni Versace» αναφέρονταν στη δολοφονία του σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε από τον Άντριου Κουνάναν το 1997, ο οποίος πίστευε ότι ο διάσημος ιταλός μόδιστρος είχε προσβληθεί από τον ιό του HIV.

Η οικογένεια Βερσάτσε αντέδρασε στην εκδοχή αυτή, την οποία και αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι αυτό συμπεριελήφθη στη σειρά ως στοιχείο μυθοπλασίας χωρίς να έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ