ΣΠΟΡ

Υδατοσφαίριση: Προς το Παρίσι οι 13 εκλεκτοί του Θοδωρή Βλάχου

Υδατοσφαίριση: Προς το Παρίσι οι 13 εκλεκτοί του Θοδωρή Βλάχου

Η ομάδα υδατοσφαίρισης

ΑΠΕ ΜΠΕ

Πριν καν επιστρέψει η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών από τη Σαρδηνία, όπου βρέθηκε για κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και συμμετείχε στο τουρνουά "Sardinia Cup", ο Θοδωρής Βλάχος γνωστοποίησε τους 13 παίκτες με τους οποίους θα πάει στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Ο Κώστας Κάκαρης, που δεν ακολούθησε την αποστολή στο Αλγκέρο, θα είναι κανονικά παρών στο Παρίσι, με τον Νίκο Παπανικολάου όμως να κρατάει τη θέση του και τον ομοσπονδιακό τεχνικό να παίρνει στην αποστολή τρεις φουνταριστούς, μαζί και με τον Δημήτρη Νικολαϊδη.

Για να γίνει αυτό, "θυσιάστηκαν" δύο αμυντικοί, ο Ζαννής Αλαφραγκής και ο Γιώργος Δερβίσης, με την εθνική να έχει στη 13άδα της μόνο έναν καθαρόαιμο αμυντικό, τον Δημήτρη Σκουμπάκη.

Στην αποστολή μπήκαν επίσης οι Νίκος Γκίλλας και Στάθης Καλογερόπουλος, ενώ έμεινε εκτός ο Κώστας Γκιουβέτσης, που ήταν μέλος της ομάδας στο Τόκιο.

Η ελληνική 13άδα για το Παρίσι: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Γκίλλας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Νίκος Παπανικολάου, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος.

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης, θα δώσει το "παρών" σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τέταρτη φορά στην καριέρα του, ενώ στον αντίποδα "πρωτάρηδες" είναι οι Καλογερόπουλος, Γκίλλας, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαϊδης και Τζωρτζάτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ