ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεκτικό επεισόδιο Κασσελάκη με τον πρώην οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ

Λεκτικό επεισόδιο Κασσελάκη με τον πρώην οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Λεκτικός διαξιφισμός ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στον πρώην οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιο Γεωργόπουλο έλαβε χώρα στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο κ. Γεωργόπουλος ενημέρωνε τους δημοσιογράφους για το περιεχόμενο της ομιλίας του έξω από την αίθουσα συνεδρίασης όταν τον διέκοψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που εισερχόταν σε αυτή λέγοντάς του πως παραβιάζει το καταστατικό του κόμματος κάνοντας διαρροές.

«Στα όργανα τα λέμε αυτά Θύμιο, αυτό που κάνεις είναι αντικαταστατικό», του είπε ο κ. Κασσελάκης.

«Όσα τους λέω τα είπα και μέσα, αλλά έλειπες», του απάντησε ο κ. Γεωργόπουλος.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Κατερίνα Μαλακού, μάλιστα, παρενέβη λέγοντας στον πρώην οικονομικό διευθυντή «εσύ δεν μας είπε πώς διορίστηκες», με τον κ. Γεωργόπουλο να απαντά πως αυτό έγινε με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο κ. Γεωργόπουλος στην ομιλία του στην Κ.Ε. έκανε λόγο για σοβαρό πολιτικό ζήτημα το ότι κατηγορήθηκε η ηγεσία Τσίπρα για «μαύρο» χρήμα, κατηγορώντας τον κ. Κασσελάκη πως δίνει όπλα στους πολιτικούς αντιπάλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να πλήξουν τον πυρήνα της ηθικής μας.

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, πώς το ανέχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον και για έλλειμμα σχεδίου όσον αφορά τη διάσωση των ΜΜΕ του κόμματος.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, διέψευσε δημοσιογραφικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο το κόμμα θα μετακομίσει από τα γραφεία της πλατείας Κουμουνδούρου τα οποία και θα ενοικιάσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ