ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρές εκφράσεις στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα

Σκληρές εκφράσεις στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα
Συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων EUROKINISSI/Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αποχώρησε το ΚΚΕ από την Επιτροπή της Βουλής χαρακτηρίζοντας τσίρκο που βασανίζει τα ζώα τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαδικασία που ακολουθείται για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων το ΚΚΕ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Να γίνει κατανοητό ότι δεν ζούμε σε στιγμές κανονικότητας», ήταν η απάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη στις έντονες διαμαρτυρίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τις fast track διαδικασίες συζήτησης των δύο νομοσχεδίων, για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και των προαπαιτούμενων μέτρων που θα ξεκλειδώσουν την εκταμίευση της δόσης των 2 δις ευρώ.

«Έχετε καταντήσει τσίρκο, όχι σαν εκείνο που διασκεδάζει ο κόσμος, αλλά σαν εκείνο που βασανίζουν τα ζώα», είπε Νίκος Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ λίγο πριν αναχωρήσει από τη συζήτηση.

«Ένα νομοσχέδιο 350 σελίδων δεν μπορεί να διανέμεται στους βουλευτές χθες βράδυ και σήμερα το πρωί να καλούμαστε συζητήσουμε», σχολίασε ο Κώστας Σκρέκας από τη ΝΔ, ενώ για κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας του ορθώς νομοθετείν, μίλησε Γιάννης Μανιάτης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι Σπύρος Λυκούδης από το Ποτάμι, αλλά και ο Γιώργος Καρράς από την Ένωση Κεντρώων.

Πυροσβεστική πρόταση διατυπώθηκε από τον Χρήστο Μαντά του ΣΥΡΙΖΑ που πρότεινε η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου από τις επιτροπές να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη και να ψηφιστεί από την ολομέλεια την Πέμπτη το βράδυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ