ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Tζόνι Ντεπ δεν αξίζει τα λεφτά του

O Tζόνι Ντεπ δεν αξίζει τα λεφτά του
Transcendence

Το περιοδικό Forbes έβγαλε για ακόμη μια χρονιά τη λίστα με τους πιο υπερτιμημένους ηθοποιούς της βιομηχανίας του θεάματος και ο Τζόνι Ντεπ εάν ενδιαφερόταν, δεν θα ένοιωθε καλά.

Σύμφωνα με το περιοδικό ο Ντεπ όχι μόνο εξακολουθεί να φιγουράρει στην κατάταξη των ηθοποιών που δεν τα φέρνουν πίσω αλλά ανέβηκε και μία θέση. Στην αντίστοιχη λίστα του 2014 ήταν στη 2η θέση κάτι που δεν τον χαροποίησε καθόλου αφού ο Τζόνι θέλει να είναι κορυφαίος.

Ο Ντεπ κατάφερε να είναι στα 52 ο διάσημος που υπολογίζεται ότι κερδίζει 27 εκατομμύρια ευρώ ετησίως αν και οι ταινίες του είναι αποτυχίες στο box office. Το Forbes κάθισε και υπολόγισε γιατί αυτή είναι η δουλειά του πως για κάθε δολάριο που εισπράττει ο ηθοποιός φέρνει πίσω μόλις 1,2 δολάρια. “Ο κύριος Μορντεκάι”, “Κυριαρχία” και “Ο μοναχικός καβαλάρης”, οι ταινίες που πρωταγωνίστησε ήταν αποτυχίες στα ταμεία και στις κριτικές.

Ο Τζόνι δεν είναι ο μόνος

Πλειάδα πρωταγωνιστών είναι διαθέσιμοι για αποτυχημένες επενδύσεις. Στη λίστα ακολουθούν τον Ντεπ οι Ντέζελ Ουάσινγκτον, Γουίλ Φέρελ, Λίαμ Νίσον και Γουίλ Σμιθ. Για αυτό μάλλον οι παραγωγοί του sequel του Independence Day τον έβγαλαν από τη μέση με κάθε επισημότητα καθώς περίπου έκαναν μνημόσυνο του χαρακτήρα του την εβδομάδα που έδωσαν στη δημοσιότητα το trailer του αναμενόμενου sequel.

Τέλος στη λίστα που οι άντρες είναι αποτυχημένοι φιγουράρουν και οι Κρίστιαν Μπέιλ, Τσάνινκγ Τατούμ, Μπραντ Πιτ, Μπεν Άφλεκ και Τομ Κρουζ που θα χαράξει νέα πορεία στην καριέρα του όταν αποφασίσει να συναντηθεί με την κόρη του Σούρι μετά από 800 και κάτι μέρες.

Oι νικητές

Στον αντίποδα Κρις Έβανς (βλ. Κάπτεν Αμέρικα), Μίλα Κούνις, Γκουίνεθ Πάλτρου και Σκάρλετ Γιόχανσον δικαιολογούν το ημερομίσθιο τους σαν υπερήρωες, σαν star.

Ολόκληρη η λίστα της ντροπής εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ