ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Rod Stewart έκανε μια νοσηρή εξομολόγηση: «Οι μέρες μου είναι μετρημένες»

Ο Rod Stewart έκανε μια νοσηρή εξομολόγηση: «Οι μέρες μου είναι μετρημένες»

Ο Rod Stewart τον Φεβρουαρίο του 2024, στη Νέα Υόρκη. 

AP

Ο βρετανός θρύλος της ροκ, Rod Stewart, αποκάλυψε πρόσφατα τις σκέψεις του για την ηλικία του, και δηλώνει πως οι «ημέρες του είναι μετρημένες».

Τα σχόλια του εμφανίστηκαν σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην οποία ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός σκέφτηκε τα επερχόμενα γενέθλιά του και πώς είναι να αντιμετωπίζεις τη γήρανση υπό το πρίσμα της θετικότητας.

Μιλώντας στη Sun, εξήγησε: «Γνωρίζω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες, αλλά δεν φοβάμαι». Και πρόσθεσε, «Όλοι πρέπει να το περάσουμε κάποια στιγμή, άρα είμαστε όλοι στο ίδιο καλάθι».

Ο τραγουδιστής, ο οποίος νωρίτερα φέτος είχε άλλο ένα νούμερο ένα άλμπουμ με τη συνεργασία του με το Jools Holland Swing Fever, έδειξε επίσης πόσος χρόνος αισθάνεται ότι του έχει απομείνει. «Θα διασκεδάσω τα τελευταία χρόνια όσο περισσότερο μπορώ. Λέω λίγα – πιθανώς άλλα 15», αποκάλυψε.

Ο Stewart μίλησε επίσης για τον τρόπο ζωής του και πώς άλλαξε η ζωή του από τις άγριες μέρες της νιότης του, προσθέτοντας: «Δεν είμαι όπως ήμουν στη δεκαετία του '70 και του '80 και δεν μπορώ να μείνω ξύπνιος όλη τη νύχτα, να μεθύσω και να χορέψω. είμαι τυχερός που έχω ακόμη τη φωνή μου». Σημείωσε επίσης, «Σήμερα πρέπει να προστατεύσω τη φωνή μου πριν και μετά από κάθε παράσταση».

Παρά την ηλικία του, ο Stewart παραμένει απασχολημένος με τις περιοδείες και την κυκλοφορία μουσικής. Επιπλέον, τα χρήματα δεν του προκαλούν ανησυχία για την εμβληματική φιγούρα, αφού αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο ότι ο μουσικός πούλησε ολόκληρο τον κατάλογο του για σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια. Η επίτευξη συμφωνίας με τους Iconic Artists του Irving Azoff σημαίνει ότι ο Azoff έχει πλέον μερίδιο στα δικαιώματα.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο Rod Stewart είπε: «Ο Ίρβινγκ και εγώ είμαστε δύο παλιοί φίλοι και πιστεύω ότι έχουμε αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό ο ένας για τον άλλον. Το έργο της ζωής μου είναι σε καλά χέρια μαζί του».

Πέρυσι, οι Iconic Artists εξαγόρασαν επίσης τον Graham Nash, ο οποίος εντάχθηκε σε διάσημα ονόματα στο ρόστερ τους, όπως οι Cher, Joe Cocker, Dean Martin, The Beach Boys, Linda Ronstadt, David Crosby και Stephen Stills.

Με πληροφορίες από: Rod Stewart makes morbid confession: “My days are numbered”