ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To άλμπουμ έκπληξη του Jack White που δίνεται δωρεάν στο δισκάδικό του

Ο Τζακ Γουάιτ εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του "Live From Detroit: The Concert at Michigan Central" την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024, στο Ντιτρόιτ. 

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Οι πελάτες στα καταστήματα δίσκων του Jack White, Third Man Records στο Λονδίνο, το Νάσβιλ και το Ντιτρόιτ έλαβαν ένα δώρο με τις αγορές τους την Παρασκευή – ένα άλμπουμ με λευκή ετικέτα βινυλίου, με τίτλο «No Name».

Ο δίσκος δεν ήταν έργο του γνωστού ράπερ του Σικάγο, αλλά μάλλον μια έκπληξη από τον ίδιο τον Jack White, διαθέσιμη μόνο σε αυτούς τους τυχερούς πελάτες εκείνη την ημέρα.

Μέχρι στιγμής, ελάχιστες πληροφορίες έχουν εμφανιστεί για το άλμπουμ, αλλά ο λογαριασμός του Third Man στο Instagram έδωσε εντολή στους ιδιοκτήτες να το μοιράσουν στο διαδίκτυο ελεύθερα και αρκετοί το έχουν διανείμει στο διαδίκτυο, ώστε οι θαυμαστές να μπορούν να ακούσουν αυτήν την νέα μουσική του πρώην frontman των White Stripes.

Το γιατί ο White επέλεξε να αφήσει το έκτο σόλο άλμπουμ του να βγει με τέτοιο τρόπο είναι ένα ερωτηματικό.

Είτε μέσω βινυλίου είτε μέσω MP3, κάθε θαυμαστής του Jack White θα πρέπει να αναζητήσει το No Name. Είναι πιο αυθόρμητο από ό,τι μεγάλο μέρος της σόλο δουλειάς του White – πιο αυθόρμητο και πιο straightforward θα έλεγε κανείς. λίγο περισσότερο σαν τα παλιά καλά White Stripes.

Ο White επιστρέφει στην ουσία της τέχνης του, αφήνοντας πίσω τους πιο περίεργους πειραματισμούς των τελευταίων ετών.

Το No Name είναι ένας δίσκος καθαρού και αγνού ροκ και σίγουρα απίστευτα ικανοποιητικός. Μοιάζει περισσότερο με τους White Stripes παρά με οτιδήποτε έχει κάνει ο White από την διάλυση τους, με επιρροές από Jimmy Page μέχρι και Elmore James.

To No Name βρίσκει τον White σε mode αναβίωσης, παραλείποντας τον πειραματισμό για να επιστρέψει στην πηγή της τέχνης του. Ακούγεται πιο δυνατός και πιο κοφτερός, αυτή η έκτακτη κυκλοφορία είναι ίσως μια από τις καλύτερες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης