ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα Μπελέρη για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 4ης Αυγούστου στη Χειμάρρα

Ο Φρέντι Μπελέρης 

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Για μια ακόμη μεθόδευση του καθεστώτος του Εντι Ράμα κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Φρέντη Μπελέρη μετά την αναβολή της εκδίκασης του αιτήματος αποφυλάκισής του με περιοριστικούς όρους για τις 2 Σεπτεμβρίου.

Στόχος, όπως αναφέρει, είναι η υλοποίηση στη Χειμάρρα σχεδίου υφαρπαγής των ελληνικών περιουσιών και τρομοκράτησης όποιου εναντιώνεται.

«Επέστρεψα στις φυλακές και δεν έκανα χρήση της ασυλίας μου για να στείλω στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας και στους Αλβανούς πολίτες της περιοχής το μήνυμα ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται» τονίζει.

Παράλληλα, υπογραμμίζει τη σημασία να κερδηθεί στις 4 Αυγούστου η μάχη για το Δήμο Χειμάρρας, με την επικράτηση του Πέτρου Γκικουρία. Στις 4 Αυγούστου πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη για το Δήμο Χειμάρρας:«Η νίκη του Πέτρου Γκικουρία θα είναι ένα μήνυμα ελευθερίας και υπερηφάνειας για όλους τους κατοίκους της περιοχής».

Για μεθόδευση κάνει λόγο και ο κ. Γκικουρία «με στόχο να φοβίσει τους πολίτες της Χειμάρρας 4 ημέρες πριν τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές».

«Είναι προφανές από τις αστείες δικαιολογίες που επικαλούνται, ότι οι αναβολές αποφασίζονται επειδή, ο Φρέντης Μπελέρης στηρίζει την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Χειμάρρας. Αυτό που δεν παίρνει αναβολή για μας τους Χειμαρριώτες είναι η μαζική συμμετοχή στις κάλπες, την Κυριακή 4 Αυγούστου» σημειώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης