ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά: To ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά δυνατό

Φώφη Γεννηματά: To ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά δυνατό
EUROKINISSI

Στην ανάγκη μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας στο χώρο της κεντροαριστεράς με αυτόνομο λόγο, αυτοδύναμη στρατηγική και αποφασιστικό ρόλο, αναφέρθηκε απόψε εγκαινιάζοντας τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματός της στην Ιεράπετρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Κατά την ομιλία της ανέφερε ότι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου «βάλαμε τέλος στην καθοδική πορεία και στην πτώση. Αρχίσαμε ξανά τον ανήφορο, την άνοδο. Χτίζουμε ξανά τη σχέση με την Ελληνική κοινωνία». Παράλληλα , σύμφωνα με το ΑΠΕ , υπογράμμισε πως από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της έχει ως στόχο τη διεύρυνση την ενότητα και την ανανέωση και αναγέννηση της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης.

Η κ. Γεννηματά μίλησε ακόμη για μια μεγάλη στιγμή σήμερα «γιατί ενώ πριν από λίγους μήνες μας ρωτούσαν αν το ΠΑΣΟΚ μπει στη Βουλή εμείς σήμερα ανοίγουμε νέα γραφεία», είπε προσθέτοντας ότι «Στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και μπορεί να γίνει ξανά δυνατό».

Συνεχίζοντας η κ. Γεννηματά ανέφερε «Κάποτε το ΠΑΣΟΚ μπορούσε να εκπροσωπήσει το σύνολο της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης για αυτό και κυβέρνησε όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα ο χώρος αυτός είναι δυστυχώς κατακερματισμένος και δεν μπορούμε να μένουμε θεατές».

Αφού είπε ότι «έχουμε μεγαλώσει τη δύναμη μας» συμπλήρωσε πως «αλλά κανένας δεν αρκείται στο 6 και στο 6,5 % γιατί ξέρουμε πως είναι πολύ μεγαλύτερος ο χώρος» .