ΚΟΣΜΟΣ

Η κόντρα των κληρονόμων για την τεράστια περιουσία του Αλέν Ντελόν - Τι αναφέρει η διαθήκη

Η κόντρα των κληρονόμων για την τεράστια περιουσία του Αλέν Ντελόν - Τι αναφέρει η διαθήκη

Ο Αλέν Ντελόν

AP/Petros Giannakouris

Ο κίνδυνος να επανέλθει η κόντρα μεταξύ των κληρονόμων του Αλέν Ντελόν είναι ορατός, σημειώνουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, καθώς τα τρία του παιδιά δεν αποκλείεται να έρθουν εκ νέου σε σύγκρουση, μετά τον θάνατο του μεγάλου σταρ, σε ηλικία 88 ετών. 

Άλλωστε, τους τελευταίους μήνες η διαμάχη μεταξύ των παιδιών του, με τον μικρότερο γιο του Αλέν Φαμπιάν, την μοναχοκόρη του Ανούσκα και τον μεγαλύτερο γιο του, Άντονι, κορυφώθηκε.

Η σύγκρουση των παιδιών του Ντελόν με την Γιαπωνέζα σύντροφο του πατέρα τους, την 66χρονη Χιρόμι Ρόλιν, αλλά και η επίθεση που εξαπέλυσε ο Άντονι -υποστηριζόμενος από τον μικρότερο αδελφό του- στην ετεροθαλή αδελφή του Ανούσκα κατηγορώντας την ότι «έγινε συνεργός στην κακοποίηση και τη βία της οποίας ο Αλέν Ντελόν ήταν το θύμα», οδήγησε την κατάσταση στα άκρα.

Η αμύθητη περιουσία και η «άνιση» μοιρασιά

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η περιουσία που αφήνει πίσω του το «ιερό τέρας» του γαλλικού, αλλά και του παγκόσμιου κινηματογράφου, υπολογίζεται σε αρκετά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, περιλαμβάνονται ακίνητα, έργα τέχνης, τα δικαιώματα από τις ταινίες του και φυσικά προϊόντα με την επωνυμία του, από ρούχα μέχρι γυαλιά, αρώματα και τσάντες.

Ο Ντελόν είχε προβλέψει τι θα ακολουθούσε μετά τον θάνατό του και έτσι, σύμφωνα με τη Le Monde, συνέταξε τη διαθήκη του αφήνοντας στην μοναχοκόρη του, καρπό του έρωτά του με το μοντέλο από την Ολλανδία Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, το ήμισυ της περιουσίας του και το άλλο μισό στους δύο γιους του, οι οποίοι είχαν δύσκολες σχέσεις με τον πατέρα τους και περιπέτειες με ναρκωτικά, όπλα αλλά και τη Δικαιοσύνη.