ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash δηλώνει συντετριμμένος μετά το θάνατο της θετής κόρης του

Η Meegan Hodges, αριστερά, και ο Slash φτάνουν στα Όσκαρ την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες. 

Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash, μίλησε δημόσια για πρώτη φορά μετά τον τραγικό θάνατο της θετής κόρης του, Lucy-Bleu Knight, σε ηλικία 25 ετών.

Η Knight, η οποία εργαζόταν ως καλλιτέχνης τατουάζ και ως μάνατζερ στα Electric Lady Studios, πέθανε στο Λος Άντζελες στις 19 Ιουλίου. Μετά τον θάνατό της, ο Slash ακύρωσε μια σειρά από ημερομηνίες περιοδείας και μοιράστηκε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας η οικογένειά του να έχει ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Σε αυτό το στάδιο, δεν έχει αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου και η οικογένεια ζήτησε «να περιοριστούν στο ελάχιστο οι εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς θρηνούν και επεξεργάζονται αυτήν την καταστροφική απώλεια».

Σε μια αρχική δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Instagram του Slash, η οικογένεια είπε ότι «έφυγε ειρηνικά» και περιέγραψε τη Knight ως «μία απίστευτα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, μια γοητευτική, αξιαγάπητη, γλυκιά ψυχή».

Τώρα, σε μια νέα ανάρτηση, ο Slash ανέφερε λεπτομερώς τη θλίψη του, γράφοντας: «Η καρδιά μου είναι μόνιμα ραγισμένη. Δεν θα σταματήσω ποτέ να μου λείπεις».

Αν και ο Slash δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της Lucy-Bleu, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή της και τη βοήθησε να μεγαλώσει. Ο κιθαρίστας είχε για πρώτη φορά σχέση με τη μητέρα της, Meegan Hodges, στα τέλη της δεκαετίας του 1980 προτού τραβήξουν χωριστούς δρόμους και τελικά αναζωπυρώσουν το ειδύλλιό τους το 2015, όταν η Lucy-Bleu ήταν έφηβη.

Μετά το θάνατό της, ο Slash ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Σινσινάτι, το Ιντερλόχεν, το Χάμπερ Χάιτς και το Γουίνδσορ προτού συνεχίσει την περιοδεία στο Τορόντο στις 28 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης