ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To νέο «The Office» θα έχει πρωταγωνιστές τους δημοσιογράφους μιας εφημερίδας που «αργοπεθαίνει»

To νέο «The Office» θα έχει πρωταγωνιστές τους δημοσιογράφους μιας εφημερίδας που «αργοπεθαίνει»

Σκηνή από το αμερικάνικο «The Office».

Universal Television

Πάνω από μια δεκαετία αφότου οι θεατές αποχαιρέτησαν την αγαπημένη σειρά του NBC «The Office», μια νέα κωμωδία που διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με την εταιρεία χαρτιού θα παιχτεί στο Peacock.

Ο πρωταγωνιστής του "Ex Machina" Domhnall Gleeson και η Sabrina Impacciatore από τη 2η σεζόν της σειράς "The White Lotus" του HBO θα ηγηθούν του καστ της άτιτλης ακόμη σειράς mockumentary, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε την Τετάρτη.

«Το συνεργείο ντοκιμαντέρ που απαθανάτισε το παράρτημα του Dunder Mifflin στο Scranton αναζητά ένα νέο θέμα όταν ανακαλύπτει μια ετοιμοθάνατη ιστορική εφημερίδα από τα Midwestern και τον εκδότη που προσπαθεί να την αναβιώσει με εθελοντές ρεπόρτερ», αναφέρει το Logline για τη νέα κωμική σειρά.

https://www.instagram.com/p/C6txVmhMaDl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Greg Daniels, ο οποίος διασκεύασε το ‘’The Office’’ για το κοινό των ΗΠΑ από την ομώνυμη αυθεντική βρετανική σειρά, θα είναι ο παρουσιαστής μαζί με τον συνδημιουργό του «Nathan For You», Michael Koman. Οι Daniels και Koman θα είναι επίσης παραγωγοί της σειράς με τους αρχικούς δημιουργούς του "Office" Ricky Gervais και Stephen Merchant.

Η αμερικανική σειρά "The Office" έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στις ΗΠΑ το 2005 και το τελευταίο επεισόδιό της προβλήθηκε το 2013. Πρωταγωνιστούν οι Steve Carell, John Krasinksi, Jenna Fischer, Mindy Kaling, Rainn Wilson και BJ Novak, μεταξύ άλλων. Πολλά μέλη του καστ έγιναν γνωστά ονόματα μετά την ευρεία και πρώιμη επιτυχία της σειράς, η οποία κέρδισε πέντε Emmy σε όλη την πορεία της.

https://www.instagram.com/p/C6t98Y-vyC1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως και η προκάτοχός της με πρωταγωνιστή τον Gervais, η σειρά ακολούθησε μία ιδιαίτερη κινηματογραφική φιλοσοφία καθώς ένα πλήρωμα κινηματογραφιστών ακολουθούσε τα μέλη του καστ που υποδύονταν τους υπαλλήλους του γραφείου και κατέγραφε κουραστικές καθημερινές εργασίες, ρομαντικούς δεσμούς μεταξύ των υπαλλήλων και μερικές φορές... παράξενη συμπεριφορά.

Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν κάποιο από τα προηγούμενα μέλη του καστ θα κάνει cameo στη σειρά του Peacock, η παραγωγή της οποίας πρόκειται να ξεκινήσει τον φετινό Ιούλιο.

New ‘The Office’ comedy series will center on reporters at a ‘dying’ newspaper

ΔΗΜΟΦΙΛΗ