ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ουίλιαμ & Κέιτ: Πλήρωσαν 3.910 ευρώ τη βραδιά για να κάνουν διακοπές όπως ο Ναπολέοντας;

Ουίλιαμ & Κέιτ: Πλήρωσαν 3.910 ευρώ τη βραδιά για να κάνουν διακοπές όπως ο Ναπολέοντας;

Εαν δεν νιώθατε καλά τελευταία είναι γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει εαν και εφόσον ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η αδελφή του Σαρλότ έμειναν ή όχι στο εμβληματικό κτίριο που κάποτε ήταν εξοχική κατοικία του Βοναπάρτη και σήμερα είναι ξενοδοχείο πολυτελείας στη γαλλική ακτογραμμή.

Θα συνεχίσετε να μη νιώθετε καλά τελευταία καθώς κανείς δεν επιβεβαιώνει ή όχι εαν όντως το πριγκιπικό ζεύγος όντως έμεινε στο μυθικής πολυτέλειας, πεντάστερο ξενοδοχείο Hotel du Palais στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας.

Το εντυπωσιακό κτίριο που στο παρελθόν φιλοξένησε τον μεγάλο στρατηλάτη τους καλοκαιρινούς μήνες, σήμερα διαθέτει δωμάτια που κοστίζουν ως και 3.300 λίρες τη βραδιά και σύμφωνα με το βρετανικό τύπο σε ένα από αυτά έμειναν για ένα ή και περισσότερα (ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ) οι 34χρονοι Ουίλιαμ και Κέιτ με τους απογόνους τους.

Τα δημοσιεύματα θέλουν τους γαλαζοαίματους να προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Pau-Pyrenees την περασμένη Τρίτη και έκτοτε απολαμβάνουν τις γεύσεις που έχει επιμεληθεί ο executive chef του ξενοδοχείου, ο βραβευμένος με Michelin, Jean-Marie Gautier αλλά και το spa με πισίνα 15 μέτρων, σάουνα και σολάριουμ με θέα στον ωκεανό. Εαν έμειναν εκεί οι Ουίνσδορ και πλήρωσαν 3.304 λίρες (3, 910 ευρώ) τη βραδιά το σκάνδαλο είναι μεγάλο για τις εφημερίδες της Βρετανίας που απαιτούν την αλήθεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ