ΜΟΔΑ

Γιόχανσον, Xίλτον, Λίμα & άλλες ντίβες κατά του AIDS

Γιόχανσον, Xίλτον, Λίμα & άλλες ντίβες κατά του AIDS

"Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πράγματι ιδιαίτερα συγκινημένη που είμαι εδώ", είπε η 32χρονη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον στο 19ο ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του amfAR στη Νέα Υόρκη όπου και τιμήθηκε από κοινού με τη σχεδιάστρια μόδας Ντονατέλα Βερσάτσε. Oι δύο δυναμικές γυναίκες τιμήθηκαν για την αφοσίωση και την μακροχρόνια υποστήριξη τους στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το AIDS.

"Πάντοτε βρίσκει τρόπο να βοηθά με διάφορες φιλανθρωπίες. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι χρησιμοποιεί το προφίλ της για να βοηθά συνανθρώπους της, έχει μεγάλη καρδιά. Συνεπώς, η Ντονατέλα αξίζει ένα βραβείο απόψε" είπε η Αντριάνα Λίμα για την 61χρονη Βερσάτσε.

Δέκα στοιχεία για HIV/AIDS με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ρεστοράν Cipriani-Wall Street παρέστησαν πολλοί. Ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο ράπερ Τζέι Τζι, οι ηθοποιοί Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Χάρβεϊ Καϊτέλ, η εξαιρετική οικοδέσποινα της βραδιάς, η 30χρονη Λένα Ντάνχαμ και η special guest 30χρονη τραγουδίστρια Εllie Goulding, οι Πάρις Χίλτον, Βικτόρια Τζάστις, Ναόμι Κάμπελ, Χάιντι Κλουμ αλλά και η σύζυγος του David Bowie και το πρώτο μαύρο top model Ιμάν σε μία σπάνια εμφάνιση της ήταν ελάχιστες από τις διασημότητες από τον χώρο της ψυχαγωγίας, της μόδας, της τέχνης και του ακτιβισμού για την καταπολέμηση του ΑIDS που έχουν προσηλωθεί στο σκοπό αυτό.

Ο Μagic Johnson δεν φοβήθηκε ποτέ τον HIV

Το amfAR, το αμερικανικό Ίδρυμα για την Έρευνα κατά του AIDS, ιδρύθηκε το 1985 και έκτοτε έχει χρηματοδοτήσει περισσότερες από 3.330 οργανώσεις έρευνας σε όλο τον κόσμο. Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς το ίδρυμα διοργανώνει γκαλά για να συγκεντρώσει χρήματα και να αφυπνίσει την κοινή γνώμη για την καταπολέμηση της νόσου. Επόμενες επίσημες φιλανθρωπικές βραδιές του amfAR είναι στις 25 Μαρτίου στο Χονγκ Κονγκ, στις 27 Απριλίου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και στις 25 Μαΐου στις Κάννες στη Γαλλία.

Το ετήσιο γκαλά του amfAR στη Νέα Υόρκη αποτελεί θεσμό για την πόλη, θεωρείται η ανεπίσημη έναρξη του New York Fashion Week και τιμά πρόσωπα για την μακρόχρονη συμβολή τους στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την επιδημία. Από το 1998 η ετήσια διοργάνωση στη Νέα Υόρκη έχει γίνει μια από τις πιο πετυχημένες και προβεβλημένες φιλανθρωπικές βραδιές για την καταπολέμηση του AIDS.

Οι Rihanna & πρίγκιπας Χάρι κάνουν τεστ για HIV

Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 17 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ