ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τον «χάλκινο» Θοδωρή Τσελίδη

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τον «χάλκινο» Θοδωρή Τσελίδη

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν φίλοι και συγγενείς του Θοδωρή Τσελίδη στο αεροδόμιο των Αθηνών όπου επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (2/8) από το Παρίσι  με το  χάλκινο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME SPORTS

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε με ενθουσιασμό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».το απόγευμα της Παρασκευής (2/8) τον Θοδωρή Τσελίδη, τον Έλληνα τζουντόκα που έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, και ο γ.γ. Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, έσπευσαν να συγχαρούν τον αθλητή για τη μεγάλη του επιτυχία.

TSELIDHS AERODROMIO TZOUNTO XALKINO METALLIO

Ο Ολυμπιονίκης Θοδωρής Τσελίδης με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση στο αεροδόμιο «Ελ. Βενιζέλος»όπου επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (2/8) από το Παρίσι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ / INTIME SPORTS

TSELIDHS TZOYNTO HLIADHS BROUTSHS MAYROTAS

Ο Θοδωρής Τσελίδης με τον προπονητλη του Νλικο Ηλιάδη (αριστερά), τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και τον γ.γ. Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά (δεξιά)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Τσελίδης ήταν ο πρώτος Έλληνας που ανέβηκε στο βάθρο στο Παρίσι, ανοίγοντας τον δρόμο για άλλα τρία μετάλλια για την Ελλάδα, μέχρι στιγμής: ένα ασημένιο του Απόστολου Χρήστου στα 200μ. ύπτιο και δύο χάλκινα στα διπλά σκιφ ελαφρών βαρών (Φίτσιου-Κοντού και Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζή).