ΣΠΟΡ

Ταμπάκος: Το 2004 επικρατούσε στην Αθήνα μία γιορτή

Σοφία Μαυραντζά Σοφία Μαυραντζά

THE GREATEST STORIES PODCAST • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 03

Δημοσθένης Ταμπάκος

00.00/14:02

O Δημοσθένης Ταμπάκος, δις Ολυμπιονίκης στους κρίκους, κάνει μία αναδρομή στην Αθήνα του 2004 και εξηγεί γιατί θαυμάζει τον Λευτέρη Πετρούνια.

Δίπλα από το ΟΑΚΑ και εντός του Εμπορικού Κέντρου, Golden Hall, εκεί όπου το 2004 ήταν το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης, βρίσκεται πλέον το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, το οποίο δημιουργήθηκε από τη LAMDA Development και είναι το πρώτο Ολυμπιακό Μουσείο της ελληνικής πρωτεύουσας. 20 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το CNN Greece βρέθηκε στο μουσείο το οποίο «διηγείται» την πορεία των Ολυμπιακών Αγώνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, τον ρόλο της χώρας μας αλλά και των Ελλήνων αθλητών.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση με τον δύο φορές Ολυμπιονίκη στο αγώνισμα των κρίκων Δημοσθένη Ταμπάκο, στο πλαίσιο της σειράς vidcast «The GReatest Stories» powered by ΒΙΚΟΣ, κάνοντας μία αναδρομή στον χρόνο. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο σπουδαίος αθλητής μίλησε από το ξεκίνημά του στον αθλητισμό και τη στάση των γονιών του, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 μέχρι τον Λευτέρη Πετρούνια, την κατάσταση των αθλητικών υποδομών στη χώρα μας, αλλά και την οικογένεια.