ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο αλαλούμ στο ΣΥΡΙΖΑ: Περιπετειώδης συνεδρίαση της ΠΓ - Ο Κασσελάκης «κάτι» ανακοινώνει

Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Νέο αλαλούμ επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από δημοσίευμα που ήθελε τον Στέφανο Κασσελάκη να «κάνει ντου» το βράδυ της Πέμπτης στο γραφείο προέδρου στον έβδομο όροφο της Κουμουνδούρου.

Η πληροφορία, πάντως, διαψεύδεται από τους συνεργάτες του, οι οποίοι την χαρακτηρίζουν απολύτως ψευδή.

Όπως πληροφορείται, μάλιστα, το CNN Greece, ο κ. Κασσελάκης βρισκόταν τουλάχιστον μέχρι και το πρωί της Πέμπτης στις Σπέτσες, ενώ το προεδρικό γραφείο είναι κλειδωμένο κι άδειο.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, μαθαίνουμε πως ο έκπτωτος πρόεδρος θα προχωρήσει σε κάποιου είδους τοποθέτηση, όχι όμως σε σχέση με ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία.

Από την άλλη, συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία «για ένα πολύ σοβαρό θέμα», όπως αναγράφεται στην ειδοποίηση που έλαβαν τα μέλη της σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, πιθανότατα για την επιβεβαίωση της έκπτωσης Κασσελάκη ο οποίος δεν έχει κληθεί στη συνεδρίαση.

Κατά την προσέλευση των μελών της Πολιτικής Γραμματείας μικρός αριθμός οπαδών του Στέφανου Κασσελάκη αποδοκίμασε τους Πολάκη, Φλαμπουράρη, Ζαχαριάδη και Γεροβασίλη, χωρίςο όμως η ένταση να πάρει έκταση. Παρόντα είναι 13 μέλη του οργάνουν, ενώ οι υπόλοιποι θα συμμετάσχουν μέσω Zoom.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης