ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση Κασσελάκη – Δεν είμαι ούτε σύμμαχος, ούτε αντίπαλός του

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στις 28 Αυγούστου 2024

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ο Σωκράτης Φάμελλος την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για την αντικατάστασή του από τον Νίκο Παππά στην προεδρία της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Ο κ. Φάμελλος είπε πως πέρα από τα ελλιπή χαρακτηριστικά της διοργάνωσης της συζήτησης, η πρόταση ήταν αδικαιολόγητη και αιφνιδιαστική.

«Ανοίξαμε μια εσωτερική συζήτηση, ένα εσωτερικό θέμα χωρίς λόγο όταν δυστυχώς έξω στην κοινωνία ο κ. Μητσοτάκης λεηλατεί τα συμφέροντα των πολιτών», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε πως στην εισήγησή του ο κ. Κασσελάξης αξιολόγησε θετικά το έργο της ΚΟ και του ίδιου προσωπικά τον τελευταίο χρόνο και συνεπώς δεν έχει κάποια απάντηση σχετικά με το γιατί άνοιξε θέμα αντικατάστασης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ήταν κατηγορηματικός πως δεν συνδέει την ανάληψη της προεδρίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από τον Νίκο Παππά με τις κινήσεις του Παύλου Πολάκη και πρόσθεσε πως ο ίδιος ενδιαφέρεται για την ύπαρξη και την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση για τη σχέση του από εδώ και πέρα με τον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε πως δεν ήταν, δεν είναι ούτε θα είναι σύμμαχος ή αντίπαλός του και πως είναι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και εκλεγμένος βουλευτής που τιμά την εντολή των πολιτών και τις αποφάσεις του κόμματός του.

«Τον Στέφανο Κασσελάκη τον σέβομαι από την πρώτη ημέρα της εκλογής του, αλλά προφανώς όπου υπάρχει θέμα πολιτικής διαφοράς για το συμφέρον όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά της κοινωνίας, θα το λέω στα όργανα όπως το είπα και χθες», τόνισε ο κ. Φάμελλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης