ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γεωργιάδης απαντά για την «Ψίμυθο που έμεινε χωρίς γιατρό»: «Επινόησαν νησί που δεν υπάρχει»

Ο Γεωργιάδης απαντά για την «Ψίμυθο που έμεινε χωρίς γιατρό»: «Επινόησαν νησί που δεν υπάρχει»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης 

ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI

Στα «τρολ της Αντιπολίτευσης» που διέδοσαν ότι «η Ψίμυθος έμεινε χωρίς γιατρό κλπ», απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι το «νησί» που υποτίθεται καταρρέει υγειονομικά απλά δεν υπάρχει.

«Ένας λογαριασμός στο τουιτερ γέννησε αυτό το ψεύτικο νησί και τώρα το φανταστικό νησί έμεινε και χωρίς γιατρό…και μήν πουν ότι το έκαναν για πλάκα, διότι μέχρι αύριο εάν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση η μισή Ελλάδα θα είχε πιστέψει ότι …η «Ψίμυθος» είχε μείνει χωρίς γιατρό και ότι το ΕΣΥ καταρρέει….κάπου στοπ!», αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

«Σας έχω πει ότι τα τρολ της Αντιπολιτεύσεως επενδύουν σε μία ψευδή εικόνα κατάρρευσης του ΕΣΥ. Το ΕΣΥ έχει προβλήματα, πάντα είχε και πάντα θα έχει, αλλά τώρα είμαστε σε όλα τα επίπεδα καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό ξέρουν ότι η εξιδανικευμένη εικόνα των συστημάτων υγείας των άλλων χωρών δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τα ίδια προβλήματα με εμάς έχουν και οι υπόλοιποι και εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση από πολλούς άλλους. Όμως αυτό που κάνουν σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο.

Άρχισε μια ιστορία για έναν «τελευταίο αγροτικό γιατρό που με ανάρτηση του στο FB είπε ότι δεν αντέχει άλλο και φεύγει…» και να οι αναρτήσεις για το ότι «η Ψίμυθος έμεινε χωρίς γιατρό κλπ» και «αυτό είναι το ΕΣΥ του Άδωνι κλπ»….μόνον που όχι μόνον η είδηση της παραίτησης είναι ψευδής αλλά το ίδιο το «νησί» που υποτίθεται καταρρέει υγειονομικά απλά δεν υπάρχει!

Δεν υπάρχει καθόλου είναι ένα φανταστικό νησί: https://documentonews.gr/article/psimythos-to-elliniko-nisi-toy-x-poy-trelainei-toys-episkeptes/amp/… ένας λογαριασμός στο τουιτερ γέννησε αυτό το ψεύτικο νησί και τώρα το φανταστικό νησί έμεινε και χωρίς γιατρό…και μήν πουν ότι το έκαναν για πλάκα, διότι μέχρι αύριο εάν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση η μισή Ελλάδα θα είχε πιστέψει ότι …η «Ψίμυθος» είχε μείνει χωρίς γιατρό και ότι το ΕΣΥ καταρρέει….κάπου στοπ!».