ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Πολάκη: Έριξε χυλόπιτα στον Κασσελάκη – Θέλει να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη στη Βουλή στις 19 Ιουλίου 2024

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως ο Παύλος Πολάκης -με τον οποίο έχει συγκρουστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, «εργάζεται πολύ μεθοδικά» για να γίνει πρόεδρος του κόμματος.

Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ «θέλει να ξεφτιλίσει» Στέφανο Κασσελάκη με την υπόθεση της Αθηνάς Λινού και πως του «έριξε χυλόπιτα» λέγοντας ότι δεν έχει χρόνο για να συναντηθούν.

«Εάν την διαγράψει (την κ. Λινού) κάνει τον Πολάκη πανίσχυρο. Εάν δεν την διαγράψει, καθιστά τον εαυτό του υποχείριο των κατηγοριών ότι συγκαλύπτει τη διαφθορά. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση είναι χαμένος ο Κασσελακης. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα που να τον βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση», τόνισε ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο Action24.

Για το ενδεχόμενο να πάρει τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε πως «συμφέρει απολύτως τη Νέα Δημοκρατία» γιατί το κόμμα θα «μικρύνει» και «θα πάψει οριστικά να είναι απειλή κυβερνητική».

«Η Ελλάδα δεν έχει όμως να κερδίσει τίποτα από αυτό, γιατί ο Πολάκης το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι οι τραμπουκισμοί, η δυσωδία, οι κατηγορίες και η τοξικότητα. Αυτά θα έρθουν στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής με πολύ μεγάλη ένταση», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης