ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη, αιχμές Νοτοπούλου: «Δεν είναι σελέμπριτι, το καλύτερο είναι να παραιτηθεί»

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη, αιχμές Νοτοπούλου: «Δεν είναι σελέμπριτι, το καλύτερο είναι να παραιτηθεί»

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ / INTIME NEWS

Πληθαίνουν τα εσωκομματικά μέτωπα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ με ανταλλαγή αλληλοκατηγοριών και σκληρών εκφράσεων μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και των «87 αντιφρονούντων».

Στο χορό των δημόσιων αντιδράσεων μπήκε και ο Χρήστος Σπίρτζης: «Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Κασσελάκης κάνοντας την αυτοκριτική του είναι να παραιτηθει.

Η καλύτερη υπηρεσία αν αγαπάει το κόμμα και το χώρο και η συμβουλή μου προς αυτόν είναι να παραιτηθεί».

Μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι η καταγγελία εις βάρος του είναι στημένη, ενώ αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι σελέμπριτι, αλλά αρχηγός κόμματος. Η συμβουλή που του δίνω: το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί».

Οπως είπε: «Αυτός που ευτελίζει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δυστυχώς ο πρόεδρος του. Εχει τεράστια πολιτικά κενά, δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο, το αναγνωρίζουν και οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη και τον πρότειναν, όπως για παράδειγμα ο κ. Πολάκης».

Επίσης πρόσθεσε: «Ο Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να μπει στη Βουλή, έχει βάλει όμως άλλους να το ζητάνε τυχαίως και μετά έρχεται και καταγγέλλει όσους δεν παραιτούνται για να μπει στη Βουλή.

Συγγνώμη που γελάω, αυτό είναι παρωδία. Με τον Κασσελάκη έχουμε πολιτισμική διαφορά, αναντιστοιχία».

Νοτοπούλου: «Αήθεις επιθέσεις
από τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο»

Για «αήθεις επιθέσεις από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του κόμματος» έκανε λόγο η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κυρία Νοτοπούλου επιτέθηκε προσωπικά στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη και τόνισε στην τηλεόραση του OPEN ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «δεν επιμένει στην ενότητα αλλά στον διχασμό».

Μάλιστα ερωτηθείσα για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε «έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;»

Όπως πρόσθεσε «το καταστατικό του κόμματος παραβιάζεται διαρκώς», ενώ υποστήριξε ότι «υπάρχει σχέδιο απαξίωσης και ευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ερώτηση αν σκέφτεται την πόρτα της εξόδου από το κόμμα, η κυρία Νοτοπούλου ξεκαθάρισε ότι «η αγωνία μας είναι να σώσουμε ό,τι σώζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι προσπαθούμε «ο ΣΥΡΙΖΑ να διευρυνθεί και όχι να συρρικνωθεί».