ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρήξη στο ΣΥΡΙΖΑ: Ανοικτό το ενδεχόμενο μομφής κατά Κασσελάκη αφήνει ο Πολάκης

Ρήξη στο ΣΥΡΙΖΑ: Ανοικτό το ενδεχόμενο μομφής κατά Κασσελάκη αφήνει ο Πολάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Πολάκη (φωτογραφία αρχείου)

INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της πρότασης μομφής προς τον Στέφανο Κασσελάκη ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του, επανέρχεται στις «ικανότητες» του προέδρου του κόμματος και μιλά για μια πιθανή συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι αναγκαιότητες είναι αδήριτες και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λαό. Και ό,τι χρειάζεται να γίνει συντεταγμένα και στα όργανα», λέει στην εφημερίδα Documento ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στο ερώτημα αν προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Όπως εξηγεί ο πρώην υπουργός για τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την περασμένη εβδομάδα, αιτία ήταν η εικόνα που βγάζουμε ως κόμμα την τελευταία περίοδο«, συμπληρώνοντας πως σαφώς συνέβαλαν το στημένο κλάμα από τη Λινού, αλλά και η διαγραφή του από την Κ.Ο. του κόμματος.

Αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τη «βεντέτα» που άνοιξε με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Σαφώς θα συμβάλω τα μέγιστα ώστε να διατυπωθεί μία πολιτική γραμμή που θα οδηγήσει στην πτώση του συστήματος και του καθεστώτος Μητσοτάκη.... και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτό που διατύπωσα. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να αποφεύγει τη σύγκρουση με τον Κρητικό βουλευτή, αντίθετα σχεδόν αποπροσανατολιστικά στρέφεται κατά των «87».

Σε ότι αφορά ενδεχόμενη συνάντησή του με τον κ. Κασσελάκη, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, απο την πλευρά του Παύλου Πολάκη δεν επιβεβαιώνεται οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόθεση για συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη αφού «δεν σμίγουν οι χρόνοι τους», όπως εξήγησαν πρόσωπα από το περιβάλλον του πρώην υπουργού.