ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελικά «μπέρδεψε» ... τους Πάντους, ο Παύλος Πολάκης και κατήγγειλε άλλον αντί άλλου στη Βουλή

Τελικά «μπέρδεψε» ... τους Πάντους, ο Παύλος Πολάκης και κατήγγειλε άλλον αντί άλλου στη Βουλή
Ο βουλευτής, Παύλος Πολάκης EUROKINISSI

Ο Άνθρακας αποδείχθηκε τελικά ο θησαυρός, που προειδοποίησε από χθες ότι βρήκε ο Παύλος Πολάκης.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, είχε ανακοινώσει χθες ότι θα προσέλθει με τρανταχτά στοιχεία στη Βουλή και θα προβεί σε βαρυσήμαντη καταγγελία. Τελικώς, ο κ. Πολάκης, μπήκε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και παρίσταται ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης κι όπως κατεφάνη απλώς είχε μπερδέψει τα πρόσωπα. Άλλον δηλαδή ήθελε να καταγγείλει κι άλλος του προέκυψε.

Συγκεκριμένα, με τον διορισμό της διοίκησης του Οργανισμού Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, σε συνεδρίαση προγραμματισμένης για σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, ο κ. Ο Πολάκης κατήγγειλε ότι το πρόσωπο που διορίζεται ως αναπληρωτής αντιπρόεδρος στην Αρχή, είναι ο Γεώργιος Πάντος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης κέντρου Αναπαραγωγής.

Τελικώς ο διοριζόμενος είναι καθηγητής Μαιευτικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστημίου και δεν είναι ιδιοκτήτης Κέντρου Αναπαραγωγής, όπως διευκρίνησε ο υπουργός Υγείας και ο κ. Πολάκης τον μπέρδεψε με τον γυναικολόγο Κωνσταντίνο Πάντο.