ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύκλοι Λινού για Πολάκη: Τέτοιες επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές στέλνουν μήνυμα ότι είναι επιτρεπτές

Κύκλοι Λινού για Πολάκη: Τέτοιες επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές στέλνουν μήνυμα ότι είναι επιτρεπτές

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Βαθιά στεναχωρημένη είναι η κυρία Αθηνά Λινού μετά το συμβάν που έλαβε χώρα με τον κ. Παύλο Πολάκη, όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές από το περιβάλλον της στο CNN Greece.

Εντούτοις, και μολονότι, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, ο Παύλος Πολάκης υπήρξε και παραμένει φίλος της, «μία τέτοια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά και κριτική εκ μέρους του, στέλνει μήνυμα στην κοινωνία και στο εργασιακά περιβάλλον, ότι φραστικές επιθέσεις και αντίστοιχες συμπεριφορές είναι επιτρεπτές και αποδεκτές».

Σε επικοινωνία του CNN Greece με την κυρία Λινού, η ίδια απέφυγε να δώσει συνέχεια στα όσα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της επίμαχης συνεδρίασης της επιτροπής της Βουλής, αναφέροντας μόνο ότι «αυτή τη στιγμή στη Βουλή, υπάρχει σε εξέλιξη συζήτηση για σοβαρά νομοσχέδια, όπως υγεία και παιδεία και θα ήθελε να επικεντρωθεί στο κοινοβουλευτικό αυτό έργο».

Από την πλευρά του, ο κ. Πολάκης εμφανίστηκε και σήμερα αμετανόητος για την συμπεριφορά του χαρακτηρίζοντας «στημένη και υποκριτική» την αντίδραση της κ. Λινού στο επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Λινού, αμέσως μετά την επίθεση Πολάκη, ζήτησε συγγνώμη, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ο Παύλος Πολάκης είχε προαναγγείλλει χθες ότι δεν θα υποχωρήσει με ανάρτησή του στα κοινωνιά δίκτυα, αναφέροντας: «Δεν σταματώ, πάρτε το χαμπάρι».