ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπε για τη συμπεριφορά Πολάκη ο πρόεδρος της Επιτροπής όπου συνέβη χθες το περιστατικό

Ο Παύλος Πολάκης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Με αναφορά εκ μέρους του προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, Γ. Στύλιου, για την συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη απέναντι στην συνεργάτη του υπουργού Υγείας, χθες, ξεκίνησε σήμερα η συνεδρίαση επί του νομοσχεδίου για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση.

«Συμπεριφορές που έχουν σκοπό μόνο να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας δεν έχουν θέση εδώ», είπε ο κ. Στύλιος, ενώ εντός της Επιτροπής βρίσκεται και σήμερα η νομική σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη, Νατάσα Πετρούλια, η οποία δέχθηκε την επίθεση του πρώην πλέον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συγκέντρωσε τα φλας των φωτορεπόρτερ.

«Χθες υπήρξε ένα επεισόδιο το οποίο απάδει των κοινοβουλευτικών ηθών. Μια προσωπική επίθεση, σε ύφος και ήθος, που δεν αρμόζει στο ρόλο και τη συμπεριφορά που οφείλει να επιδεικνύει ο Έλληνας βουλευτής. Η καταδίκη του περιστατικού από όλα τα κόμματα, αν και αυτονόητη, ευτυχώς , υπήρξε άμεση και χωρίς αστερίσκους», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων. «Όσοι ήσασταν παρόντες, διαπιστώσατε ότι έσπευσα να επαναφέρω στην τάξη τον συνάδελφο που προχώρησε σε αυτή την απρεπή επίθεση, την ίδια ακριβώς στιγμή. Θέλω να σας ζητήσω σεβασμό στον κανονισμό και στην κοινοβουλευτική διαδικασία. Το προεδρείο είναι εδώ για να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία και το διάλογο και θα σας καλέσω να τηρήσουμε τα αυτονόητα», προσέθεσε.

Παίρνοντας τον λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Παναγιωτόπουλος, είπε πως θα είναι ίσος απέναντι σε όλους και θύμισε ότι ο υπουργός είπε στον κ. Πολάκη «ουστ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης