ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρωμανός: Η στάση Βελόπουλου στην υπόθεση Πολάκη δείχνει τη συμμαχία της αριστερο-ακροδεξιάς

o Eκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός

INTIME NEWS

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, με τις οποίες στηρίζει τη στάση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για τον «πολακισμό που ενώσει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας και του ακραίου λαϊκισμού»

Συγκεκριμένα ο κ. Ρωμανός αναφέρει:

«Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υποκριτικής διαγραφής Πολάκη, ο κ. Βελόπουλος έσπευσε να τον υποστηρίξει στοχοποιώντας τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με την κα Συρεγγέλα. Είναι ολοφάνερο πια πως ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας και του ακραίου λαϊκισμού. Εξάλλου, η ίδια συμμαχία πρωταγωνίστησε την περίοδο 2015-2019, της οποίας προφανώς κάποιοι νιώθουν συνεχιστές. ΥΓ: Όσον αφορά στην υποκρισία μιας διαγραφής που έγινε για τα μάτια του κόσμου, τα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μόνο που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Πολάκη, είναι ενδεικτικά!

Από την κυβέρνηση χαρακτήριζαν υποκριτική τη στάση Κασσελάκη στο θέμα Πολάκη με βάση τα όσα είπε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχος του κόμματός του. Οι φράσεις «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», «πραγματικά τον αγαπώ» και «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ», που χρησιμοποίησε ο κ. Κασσελάκης για τον Πολάκη, αποδεικνύουν ότι η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν για τα μάτια του κόσμου και πως μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας κρατάει τον άλλον.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με ανάρτησή του στο X υποστηρίζει για τη συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη«Ο ρόλος της εν λόγω κυρίας δεν είναι ούτε να κάνει μορφασμούς ούτε να χασκογελάει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης