ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποια είναι η Νατάσα Πετρούλια στην οποία επιτέθηκε φραστικά ο Παύλος Πολάκης

Ποια είναι η Νατάσα Πετρούλια στην οποία επιτέθηκε φραστικά ο Παύλος Πολάκης

Η κυρία Νατάσσα Πετρούλια

https://petroulianatasa.wordpress.com/

Η Νατάσσα Πετρούλια, νομική σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη, έγινε χωρίς να το θέλει το πρόσωπο της ημέρας μετά τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάυλος Πολάκης την ώρα της συνεδρίασης της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Γεννημένη στη Σίταινα Κυνουρίας η Νατάσσα Πετρούλια κατέχει τη θέση της νομικής συμβούλου του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο είναι επί χρόνια συνεργάτης. Την ίδια θέση είχε και κατά τη θητεία του στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Με βάση το βιογραφικό της η Νατάσσα Πετρούλια είναι Δικηγόρος – Ποινικολόγος και Νομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και είναι μέλος του ΔΣΑ.

Ως Δικηγόρος Αθηνών έχει αναλάβει πλήθος υποθέσεων εμπορικού, αστικού, εργατικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Αγγλία και έχει συνεργαστεί σε υποθέσεις ποικίλης νομικής ύλης κυρίως Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου Επιχειρήσεων στο Λονδίνο.

Είναι πτυχιούχος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει Μάστερ (LLM) διετούς φοίτησης στο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» διεξαγόμενο διαπανεπιστημιακά από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και απόφοιτος Τμήματος Ιστορίας Τέχνης Σχολής Αθηνών (διετούς φοίτηση) και απόφοιτος Σχολής Θεάτρου και Ορθοφωνίας (διετούς φοίτηση).

Η Νατάσα Πετρούλια είναι εκείνη που δημιούργησε το πρώτο νομικό blog – ιστοσελίδα για παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών το οποίο αποτέλεσε και προσωπικό της αρχείο για άρθρα τοποθετήσεις κείμενα που είχαν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ. Παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές από την αρχή της καριέρας της ως δικηγόρος και ειδικά σε ευπαθείς ομάδες.

Υπήρξε αιρετό μέλος επί σειρά ετών του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας, από το 1999 έως το 2007.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Εγκληματολογίας και της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων.