ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμετανόητος Πολάκης: «Θα το ξαναέκανα» δηλώνει, παρά τις αντιδράσεις και τη διαγραφή

Αμετανόητος Πολάκης: «Θα το ξαναέκανα» δηλώνει, παρά τις αντιδράσεις και τη διαγραφή

Ο Παύλος Πολάκης

INTIME NEWS /ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στο κυλικείο της Βουλής, λίγη ώρα μετά την πρωτοφανή επίθεσή του εναντίον συνεργάτιδας υπουργού που οδήγησε στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα το ξαναέκανα» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την αήθη επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Άρχισε τις γκριμάτσες μόλις ξεκίνησα να μιλάω για ενα σκάνδαλο στα Φιλιατρά» υποστήριξε ο Πολάκης.

Αναφερόμενος δε στην ποινή που του επέβαλε ο πρόεδρος της Βουλής, δηλαδή την απευθυνση μομφής καθώς και περικοπή μισού μισθού είπε πως ο κ. Τασούλας «έπρεπε να βάλει ποινή στους συνεργάτες υπουργών που κορόιδευαν», επιχειρώντας επί της ουσίας να ρίξει το φταίξιμο στη συνεργάτη του υπουργού.

Σε ότι αφορά στη διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά.

Νωρίτερα σήμερα (25/7) και μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Πολάκης τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο.

Ο κ. Κασσελάκης είχε ζητήσει το βίντεο από τη Βουλή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ το είδε διεξοδικά πριν πάρει την απόφαση του να επικοινωνήσει με την κ. Φάμελο και να ζητήσει τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη ενώ επικοινώνησε και με την Αθηνά Λινού