ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ:«Κούγκι» το έκανε στην ομιλία του ο Σπίρτζης: «Πρώτη φορά ρευστοποιείται κόμμα εν λειτουργία»

ΣΥΡΙΖΑ:«Κούγκι» το έκανε στην ομιλία του ο Σπίρτζης: «Πρώτη φορά ρευστοποιείται κόμμα εν λειτουργία»
Ο Χρήστος Σπίρτζης INTIME NEWS

«Κούγκι» το έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρώτη φορά θα παρακολουθήσει τη ρευστοποίηση κόμματος εν λειτουργία και κατηγορώντας τον για υποκρισία όταν μιλά για άμεση δημοκρατία αλλά αρνείται το εσωκομματικό δημοψήφισμα.

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος όταν αποδοκιμάστηκε από μέρος του σώματος έκανε λόγο για δολοφονίες χαρακτήρων, ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να δώσει στη δημοσιότητα ποιοι μισθοδοτούνται από το κόμμα κι αναρωτήθηκε γιατί δεν είπε τίποτα για τα "μαύρα" χρήματα και την υπονόμευση από τον Αλέξη Τσίπρα.

Απευθυνόμενος, μάλιστα, στον Βαγγέλη Αποστολάκη του είπε πως θα έπρεπε να είχε εξηγήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όταν ταξίδεψαν στη Μακρόνησο γιατί «πολέμησαν οι παππούδες μας, για να λέμε ελεύθερα την πολιτική μας άποψη, όσους τραμπουκισμούς και χουλιγκανισμούς κι αν υποστούμε».

Κατηγόρησε, μάλιστα, τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, Γιάννη Μπενίση, για επιλεκτική ευαισθησία, αλλά και τον αδελφό του προέδρου και τα "τρολ" του Στέφανου Κασσελάκη.

"Μόνο εσύ έχεις αμφισβητήσει την προεδρία σου. Θα συνεχίσω να λέω όσα πιστεύω", κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη ο κ. Σπίρτζης, στηλιτεύοντας τη στοχοποίησή του ακόμα κι από την "Αυγή" για το αν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

"Πότε πρόλαβα να γίνω νομενκλατούρα όταν υπάρχουν άνθρωποι δίπλα στον Στέφανο που και τα παιδικά τους καρεκλάκια ήταν στην Κουμουνδούρου;

Στον ίδιο ειρωνικό τόνο κάλεσε τα μέλη της Κ.Ε. να κρατήσουν τα καρτελάκια τους ως ενθύμιο αφού θα είναι η τελευταία συνεδρίασή της.

Μιλώντας νωρίτερα ο Γιώργος Τσίπρας σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, πως έκανε λάθη ο Αλέξης Τσίπρας με τη διεύρυνση του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ