ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Φωτίου - Κεφαλογιάννη: Η φράση που εξόργισε την υπουργό Τουρισμού στη Βουλή

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Φωτίου - Κεφαλογιάννη: Η φράση που εξόργισε την υπουργό Τουρισμού στη Βουλή

Η υπουργός τουρισμού Όλγα κεφαλογιάννη

INTIME NEWS

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και την βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, όταν η δεύτερη σε μια ασυνήθιστη έκρηξη για τον χώρο του Κοινοβουλίου όσο και απρεπή για το αξίωμα του βουλευτή, εν ώρα συνεδρίασης αναφώνησε «άει στο διάολο».

Η κα Φωτίου, εξέφρασε την διαμαρτυρία της προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, που συνεδρίαζε επί νομοσχεδίου του υπουργείου Τουρισμού, ότι παραβιάζεται ο Κανονισμός, λέγοντας ότι περιμένουν να μιλήσουν όλοι οι βουλευτές και κατόπιν να πάρει τον λόγο η υπουργός να απαντήσει συνολικά. Όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Κυριαζίδης, εξήγησε ότι ο Κανονισμός δίνει το δικαίωμα στον υπουργό να πάρει τον λόγο όποτε το θελήσει, η βουλευτής επέμεινε να ισχυρίζεται ότι δεν δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι η ίδια είναι τόσα χρόνια στη Βουλή. Στο σημείο αυτό έλαβε τον λόγο η κα Κεφαλογιάννη για να σχολιάσει προς την κα Φωτίου:

«Επειδή η κυρία Βέττα (ς.ς. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».

«Σας παρακαλώ κα υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο», ανταπάντησε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς με την Όλγα Κεφαλογιάννη να επιχειρεί να μιλήσει για τον Τουρισμό επί των ημερών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και την κα Φωτίου στο σημείο αυτό να ακούγεται να λέει: «Άει στο διάολο».

«Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο Κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας», ήταν η αντίδραση της υπουργού Τουρισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ