ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Act for Earth Summit: Επιτακτική η άμεση δράση για την προστασία της βιοποικιλότητας

Newsroom

ACT FOR EARTH - THE SUMMIT • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 04

ACT FOR EARTH - THE SUMMIT - ΖΩΗ

00.00/33:07

Το Αct for Earth, η περιβαλλοντική πλατφόρμα του CNN Greece, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό phygital event ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2024, με τέσσερις θεματικές συζητήσεις Κλίμα, Νερό, Γη, Ζωή και Ανακύκλωση, ενώ πραγματοποιήθηκε και Fireside Chat. Δράση για τη Γη, τώρα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple

ACT FOR EARTH - THE SUMMIT • ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Σε «ασπίδα» κατά της κλιματικής κρίσης αναδεικνύεται η πλούσια βιοποικιλότητα, όπως επεσήμαναν επιστήμονες και μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων, που πλαισίωσαν το πάνελ «Ζωή» του «Act for Earth Summit» του CNN Greece, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Το φυσικό περιβάλλον είναι αυτό που υποστηρίζει ποικιλία ειδών και οικοσυστημάτων που δίνουν ζωή, την ώρα που η ανθρώπινη δραστηριότητα αποτελεί την κυριάρχη απειλή για τη βιοποικιλότητα.

Στο πάνελ «Ζωή», μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων με σημαντικές δεσμεύσεις σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης εξετάζουν πώς μπορούμε να προστατευθεί και να διατηρηθεί η βιοποικιλότητα για τις μελλοντικές γενιές.

Στο πάνελ συμμετείχε η Μαρία Γανωτή, Πρόεδρος ANIMA (Σύλλογος Προστασίας & Περίθαλψης Άγριας Ζωής), ο Γιώργος Ιατρίδης, Γενικός Διευθυντής & Οργανωτής, Trees4Greece, ο Δημήτρης Καραβέλλας,
CEO WWF Hellas και ο Νίκος Χαραλαμπίδης, Γενικός Διευθυντής στο Ελληνικό Γραφείο της Greenpeace.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ