ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Τον σκότωσε για ένα ποτήρι νερό - Όλα τα νεότερα για τη δολοφονία του 46χρονου

Νέα Σμύρνη: Τον σκότωσε για ένα ποτήρι νερό - Όλα τα νεότερα για τη δολοφονία του 46χρονου

Αστυνομικοί στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Eurokinissi

Ένα ποτήρι νερό οδήγησε στο έγκλημα στη Νέα Σμύρνη με θύμα έναν 46χρονο και θύτη την αδελφή του. 

Στην ομολογία της είπε σύμφωνα με πληροφορίες: «Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθηκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη».

Μάλιστα η 43χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε το μαχαίρι του εγκλήματος στους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη ήταν αυτή που ενημέρωσε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνη για τον θάνατο του αδερφού της. Αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο εάν πρόκειται για δολοφονία αλλά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 46χρονο αποφάνθηκε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η 43χρονη θα μεταφερθεί στον Εισαγγελέα, αλλά λόγω της νοητικής της κατάστασης αναμένεται να υποβληθεί από ψυχιατρική αξιολόγηση.

Ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή (13/9) το μεσημέρι στο διαμέρισμά τους με την αδελφή του η οποία είχε μπει στο κάδρο των υπόπτων από την Αστυνομία και είχε προσαχθεί για ανάκριση να ομολογεί το έγκλημα.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Συγκεκριμένα, έφερε τραύμα στην κοιλιά και μώλωπες στο πρόσωπο.

Ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο είναι άτομα με νοητική στέρηση και τους φρόντιζε κοινωνική λειτουργός γιατί έχουν πεθάνει οι γονείς τους.

Ο 46χρονος νοσηλευόταν με κυκλοφορικά προβλήματα στα πόδια εξαιτίας διαβήτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος πρόσφατα είχε κάνει ένα χειρουργείο και μάλιστα βγήκε χθες από το νοσοκομείο από μακρά νοσηλεία.