ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Αίματα στο σαλόνι και την τουαλέτα εντόπισε η αστυνομία

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Αίματα στο σαλόνι και την τουαλέτα εντόπισε η αστυνομία
Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη CNN Greece/ Νίκος Ραζής

Αίματα στο σαλόνι και την τουαλέτα εντόπισαν οι αστυνομικοί που μετέβησαν στη Νέα Σμύρνη, όπου βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος. Το θύμα βρέθηκε στον καναπέ και είναι πολύ πιθανό να έκατσε εκεί μετά την μαχαιριά που δέχτηκε. Έφερε ακόμα κάποια χτυπήματα και στο κούτελο του. Το μαχαίρι βρέθηκε πλυμένο μέσα σε ένα συρτάρι.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατο του 46χρονου σε εγκληματική ενέργεια, καθώς το θύμα έχει τραύμα στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι.

Η αδερφή του θύματος, που ήδη ανακρίνεται από την Αστυνομία, φαίνεται να έπλυνε τα πιάτα, μαζί και το μαχαίρι της δολοφονίας. Οι αστυνομικοί ακόμα δεν μπορούν να συνεννοηθούν μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο είναι άτομα με νοητική στέρηση και τους φρόντιζε κοινωνική λειτουργός γιατί έχουν πεθάνει οι γονείς τους.

Ο 46χρονος νοσηλευόταν με κυκλοφορικά προβλήματα στα πόδια εξαιτίας διαβήτη. Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα διωξης εκλημάτων κατά ζωής.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος πρόσφατα είχε κάνει ένα χειρουργείο και μάλιστα βγήκε χθες από το νοσοκομείο από μακρά νοσηλεία.

Το ΕΚΑΒ κάνει λόγο για παλιό τραύμα, το οποίο μπορεί να επήλθε από το χειρουργείο.

[371796] ΑΝΔΡΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Η αδερφή του επικοινώνησε με κάποια κοινωνική υπηρεσία και έκανε λόγο για ανακοπή.

Το χρονικό

Ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Συγκεκριμένα, φέρει τραύμα στην κοιλιά και μώλωπες στο πρόσωπο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα.