ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του ομολόγησε πως δολοφόνησε τον 46χρονο

Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του ομολόγησε πως δολοφόνησε τον 46χρονο

Αστυνομικοί στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Eurokinissi

Στην ομολογία πως σκότωσε τον 46χρονο αδελφό της, ο οποίος βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρός στο διαμέρισμά τους στην Νέα Σμύρνη προχώρησε η αδελφή του, η οποία είχε μπει στο κάδρο των υπόπτων από την Αστυνομία και είχε προσαχθεί για ανάκριση. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα ομολόγησε στην Ελληνική Αστυνομία πως τον δολοφόνησε μετά από έντονη λογομαχία, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι το οποίο στη συνέχεια έπλυνε και άφησε στον νεροχύτη.

Μάλιστα η 43χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε το μαχαίρι του εγκλήματος στους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη ήταν αυτή που ενημέρωσε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνη για τον θάνατο του αδερφού της. Αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο εάν πρόκειται για δολοφονία αλλά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 46χρονο αποφάνθηκε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η 43χρονη θα μεταφερθεί στον Εισαγγελέα, αλλά λόγω της νοητικής της κατάστασης αναμένεται να υποβληθεί από ψυχιατρική αξιολόγηση.

Ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Συγκεκριμένα, έφερε τραύμα στην κοιλιά και μώλωπες στο πρόσωπο.

Ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο είναι άτομα με νοητική στέρηση και τους φρόντιζε κοινωνική λειτουργός γιατί έχουν πεθάνει οι γονείς τους.

Ο 46χρονος νοσηλευόταν με κυκλοφορικά προβλήματα στα πόδια εξαιτίας διαβήτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος πρόσφατα είχε κάνει ένα χειρουργείο και μάλιστα βγήκε χθες από το νοσοκομείο από μακρά νοσηλεία.