ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες χάους και πολύωρες καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Χάος επικρατεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με τεράστιες αναμονές και ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες στις 19 Ιουλίου 2024

Χάρης Γκίκας

Με πολύωρες καθυστερήσεις βρίσκονται αντιμέτωποι οι πολίτες στο αεροδρομίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο pick της τουριστικής σεζόν.

Επιβάτες που έχουν προγραμματισμένα επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και τουρίστες που έχουν λίγες μέρες διακοπών είναι αναγκασμένοι να περιμένουν με τις ώρες για να γίνει η πτήση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις εικόνες χάους ευθύνεται μεν το διεθνές μπλακ άουτ, ωστόσο επιτείνεται λόγω των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικο σε όλα τα είπεδα και των νέων προγραμμάτων που έχουν εγκατασταθεί.

Ένα ακόμη πρόβλημα, όπως αναφέρουν πηγές, είναι ότι έχει μειωθεί το capacity των αεροδιαδρόμων.

Τι απαντά το Ελ. Βενιζέλος στο CNN Greece

Σε επικοινωνία του CNN Greece με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου, έκαναν λόγο για «μικροπροβλήματα στη διαδικασία του check in» και απέδωσαν το προβλημα στο διεθνές «βραχυκύκλωμα».

«Υπάρχουν ορισμένα μικροπροβλήματα στη διαδικασία του check -in. Μόλις συνέβη το περιστατικό αυτομάτως το σύστημα γύρισε σε manual. Το πρόβλημα εμφανίστηκε κυρίως σε ''μικρότερες'' εταιρίες που χρησιμοποιούν το εν λόγω σύστημα της Microsoft. Eίναι λογικό να υπάρχουν και καθυστερήσεις στα δρόμολόγια, αλλά σε γενικές γραμμές είναι κατάσταση είναι ελεγχόμενη», σύμφωνα με τους αρμόδιους του «Ελ. Βενιζέλος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης