ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό – Μποτιλιάρισμα και στο λιμάνι του Πειραιά λόγω επιστροφής

Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό – Μποτιλιάρισμα και στο λιμάνι του Πειραιά λόγω επιστροφής

Κίνηση στους δρόμους 

ΙΝΤΙΜΕ (φωτογραφία Αρχείου)

Μία ημέρα μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με την πλειοψηφία των εκδρομέων να έχει επιστρέψει από την ολιγοήμερη έξοδο του, επέστρεψε και η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, το πρωί της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Ο Κηφισός για ένα ακόμη πρωινό έχει μποτιλιάρισμα όπως και το λιμάνι του Πειραιά καθώς και οι γύρω δρόμοι από αυτό.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική οδό όπως και στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικότερα με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου της Αθηνών-Κορίνθου στη Λ. Αθηνών από το Δαφνί όπως και στο ρεύμα καθόδου.

Αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Αθηνών-Κορίνθου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην Αθηνών-Λαμίας, από την Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη στο ρεύμα ανόδου.

k.jpg

Πυκνή ροή διαπιστώνεται και στην Αθηνών-Λαμίας πάλι από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη έως Αθηνών, στο ρεύμα εισόδου.

Προβλήματα καταγράφονται στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα από το ύψος του Ψυχικού, ενώ χαμηλές ταχύτητες υπάρχουν επίσης στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη ), στην άνοδο της Λ. Συγγρού, στην Αχιλλέως και στη Μάρνης, στη Λ. Γαλατσίου.

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά με τους οδηγούς να πρέπει να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή για να φτάσουν στους προορισμούς τους.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Λ. Ποσειδώνος από την Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

Τέλος στην Αττική Οδό, καταγράφονται χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς αεροδρόμιο αλλά και προς την Ελευσίνα με τις καθυστερήσεις να ξεπερνούν τα 15 λεπτά.

Ελληνική Αστυνομία - Κίνηση Αττική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ