ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον παρουσιαστή του BBC που εξαφανίστηκε στη Σύμη - «Σαρώνουν» το νησί με drone οι Αρχές

Ο παρουσιαστής Μάικλ Μόσλει

michael mosley / FACEBOOK

Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, που αγνοείται πάνω από δύο 24ωρα από το νησί της Σύμης, στο οποίο βρισκόταν για διακοπές. 

Αστυνομία, Πυροσβεστική με drone, Λιμενικό αλλά και εθελοντές «σαρώνουν» το νησί προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του Βρετανού παρουσιαστή.

Υπενθυμίζεται ότι, τα ίχνη του χάθηκαν καθώς ο άνδρας είχε πάει για μπάνιο σε δυσπρόσιτη παραλία και αποφάσισε να επιστρέψει πεζή, όμως δεν επέστρεψε στο κατάλυμά του. Σύμφωνα με τις αρχές, η περιοχή από όπου πιθανώς πέρασε ο Μόσλεϊ είναι κατά τμήματα αδιάβατη και επικίνδυνη.

Ο παρουσιαστής του BBC είναι γνωστός για δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα όπως η σειρά του BBC Trust Me, I’m a Doctor και εμφανίσεις στο This Morning και το The One Show. Παρουσιάζει επίσης το podcast υγείας «Just One Thing» για το BBC.

Στον 67χρονο τηλεοπτικό γιατρό πιστώνεται η αυξανόμενη δημοφιλία της δίαιτας 5:2 για απώλεια βάρους που προβλέπει αποχή από το φαγητό για δύο ημέρες την εβδομάδα, και εμφανιζόταν σε αρκετές εκπομπές του BBC.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης