ΕΛΛΑΔΑ

Τι «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την προκήρυξη για το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΕΒ

Τι «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την προκήρυξη για το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΕΒ
Η επόμενη ημέρα της βομβιστικής επίθεσης στον ΣΕΒ, 25 Νοεμβρίου 2015 EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Οι τρομοκράτες της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών που ανέλαβαν την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ, στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, δεν είχαν δει την προκήρυξη τους να δημοσιεύεται καθώς οι αστυνομικοί είχαν προλάβει και είχαν παραλάβει το φάκελο με το στικάκι από το σημείο που το είχαν αφήσει στα Εξάρχεια πριν αυτό φτάσει στα χέρια των δημοσιογράφων.

Σήμερα, τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης δημοσίευσαν, σε γνωστό σάτι αντιεξουσιαστών, το κείμενο της ανάληψης ευθύνης, το οποίο αποτελεί μια πολιτική και οικονομική ανάλυση χωρίς απειλές και χωρίς επιχειρησιακές λεπτομέρειες του χτυπήματος. Μάλιστα, ο συντάκτης στην πρώτη παράγραφο κάνει αναφορά στην πυρκαγιά με τους τέσσερις νεκρούς στα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ.

Πάντως, στην αντιτρομοκρατική οι αξιωματικοί είναι στο κόκκινο καθώς, όπως λένε, το χτύπημα αυτό έγινε όχι μόνο για να δείξουν τα μέλη της οργάνωσης οτι είναι ενεργή ομάδα με γιάφκα και έτοιμη για κάθε χτύπημα αλλά και για να δώσουν επιχειρήματα και άλλοθι σε συγκεκριμένους κρατούμενους, ότι, παρά τις υποψίες των Αρχών δεν έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση.

Δείτε επίσης:

Βομβαρδισμένο τοπίο μετά την έκρηξη στο ΣΕΒ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ