ΕΛΛΑΔΑ

Νέοι διάλογοι των μπράβων της νύχτας: «Ανέλαβε ο κουμπάρος του τώρα - Με αυτόν δεν υπάρχουν ανοχές»

Νέοι διάλογοι των μπράβων της νύχτας: «Ανέλαβε ο κουμπάρος του τώρα - Με αυτόν δεν υπάρχουν ανοχές»

Μέλη του κυκλώματος εκβιαστών που εξαρθρώθηκε 

CNN GREECE

Τον επίμαχο διάλογο κατηγορούμενου στη μεγάλη υπόθεση των εκβιασμών της αδίστακτης συμμορίας που συνέλαβαν οι ελληνικές Αρχές και στον οποίο ο κατηγορούμενος αποκαλύπτει ποια ήταν η σχέση του κυκλώματος, με τον δολοφονημένο άνθρωπο της νύχτας στο Νέο Κόσμο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece.

Ο κατηγορούμενος, το όνομα του οποίου βρίσκεται στα πρώτα της δικογραφίας που έχει σχηματίσει το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας συζητά με μια γυναίκα, λίγο καιρό μετά την δολοφονία στο Νέο Κόσμο και της αναφέρει «ποιος ήταν το μεγάλο αφεντικό» αλλά και ότι «υπήρχε ειρήνη με τις υπόλοιπες ομάδες της νύχτας όταν εκείνος ζούσε».

Αναφέρει επίσης και το όνομα του ανθρώπου, που όπως ισχυρίζεται, πήρε τα ηνία της συμμορίας μετά την εκτέλεση στο Νέο Κόσμο.

«Α. Είχαμε κάτι ανακατατάξεις. Εντάξει όμως τα φτιάξαμε όλα
Β. Τι ανακατατάξεις δηλαδή;
Α. Εεεε πέθανε το μεγάλο αφεντικό. Δεν άκουσες τη δολοφονία;
Β Απο που μεγάλο αφεντικό;
Α. Ε αυτός ηταν το μεγάλο αφεντικό
Β. Ο Ζ… ήταν το μεγάλο σας αφεντικό;
Α. Ναι …. Τώρα έχει αναλάβει ο κουμπάρος του….. είμαστε πολύ καλύτερα….αλλα υπήρχε ειρήνη…. τη προστασία του μαγαζιού αυτός την είχε….
Β Υπήρχε μια ειρήνη όσο ήταν αυτός ζωντανός;
Α Χμ».

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος συνεχίζοντας τη συζήτηση με τη γυναίκα μιλά και για το πως λειτουργεί υπό τη «νέα διεύθυνση» η συμμορία και ότι ο νέος αρχηγός τους είναι πολύ πιο σκληρός και δεν έχει «ανοχές».

«Α. Ε τώρα έχει αναλάβει ο Β…εμείς με αυτόν είμαστε βέβαια πιο καλά… είμαστε πιο οργανωμένοι… και πάμε καλύτερα.
Β. Ναι;
Α. Ε βέβαια.Υπήρχαν ανοχές από τον άλλο κατάλαβες; Ενώ με αυτόν εδώ δεν υπάρχουν ανοχές».

Στην ογκωδέστατη δικογραφία υπάρχουν πολλές καταγεγραμμένες συνομιλίες ακόμα και μελών της εγκληματικής οργάνωσης που αναφέρονται σε συγκεκριμένα μαγαζιά, τα οποία φέρεται να είχαν υπό την εποπτεία τους τα μέλη του κυκλώματος, ενώ χούλιγκαν ομάδας που αποτελούσαν την ομάδα κρούσης της συμμορίας δεν διστάζουν να αναφέρουν και τη γηπεδική τους δραστηριότητα.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και αλλοδαποί έγκλειστοι των φυλακών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τη διακλάδωση της συμμορίας με εμπόρους ναρκωτικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ