Φτιάχνοντας noodles στην Ταϊβάν
Noodles, τα ζυμαρικά των ασιατών.
Είναι λεπτές λωρίδες άλλοτε πεπλατυσμένες, άλλοτε κυλινδρικές. Παράγονται από σιτάρι ή ρύζι και μερικά περιέχουν αυγό.
Στην Ευρωπαϊκή αγορά τα βρίσκουμε συσκευασμένα και συνήθως «εμποτισμένα» με συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές ουσίες. Όμως στην Ταϊβάν, την πηγή των noodles, είναι χειροποίητα.
Πηγή: Reuters/Olivia Harris
Η διαδικασία αρκετά δύσκολη. Ετοιμάζεται η ζύμη και στη συνέχεια κόβεται με ειδικές μηχανές σε λεπτές, σχεδόν ημιδιαφανείς λωρίδες. Η πιο δύσκολη διαδικασία είναι η μεταφορά τους σε εξωτερικό χώρο προκειμένου να στεγνώσουν καθώς το μήκος τους είναι αρκετά μέτρα.
Οι εικόνες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters είναι από την επαρχία Changhua.
ΚΟΣΜΟΣ
Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Γαλλίας: «Οι ελληνικές φρεγάτες είναι καλύτερα οπλισμένες»
16:15
ΕΛΛΑΔΑ
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Σύλληψη 26χρονου - Οδηγείται αύριο στον Εισαγγελέα
16:06
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νίκη Κεραμέως για κατώτατο μισθό: «Νομοσχέδιο - ασπίδα προστασίας για όλους τους εργαζόμενους»
16:02
ΕΛΛΑΔΑ
Ταυτοποιήθηκε ο ληστής με το μαχαίρι: Είχε χτυπήσει χρηματαποστολή στα Τρίκαλα
15:53
ΕΛΛΑΔΑ