Φτιάχνοντας noodles στην Ταϊβάν
Noodles, τα ζυμαρικά των ασιατών.
Είναι λεπτές λωρίδες άλλοτε πεπλατυσμένες, άλλοτε κυλινδρικές. Παράγονται από σιτάρι ή ρύζι και μερικά περιέχουν αυγό.
Στην Ευρωπαϊκή αγορά τα βρίσκουμε συσκευασμένα και συνήθως «εμποτισμένα» με συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές ουσίες. Όμως στην Ταϊβάν, την πηγή των noodles, είναι χειροποίητα.
Πηγή: Reuters/Olivia Harris
Η διαδικασία αρκετά δύσκολη. Ετοιμάζεται η ζύμη και στη συνέχεια κόβεται με ειδικές μηχανές σε λεπτές, σχεδόν ημιδιαφανείς λωρίδες. Η πιο δύσκολη διαδικασία είναι η μεταφορά τους σε εξωτερικό χώρο προκειμένου να στεγνώσουν καθώς το μήκος τους είναι αρκετά μέτρα.
Οι εικόνες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters είναι από την επαρχία Changhua.
ΧΡΗΜΑ
Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Πότε τελειώνουν - Συμβουλές για τους καταναλωτές
02:00
ΧΡΗΜΑ
Ποιους φορείς του δημοσίου θα καλύψουν οι 10.000 προσλήψεις του ΑΣΕΠ
01:00
ΧΡΗΜΑ
Οι αιτήσεις και οι προυποθέσεις για την οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες Χαλανδρίου
00:30
ΣΠΟΡ
Απαξιωτικές χειρονομίες του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά συμπαικτών του μετά από ήττα της Αλ Νασρ (Vids)
23:59
ΕΛΛΑΔΑ