ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Emily in Paris: Βασικός πρωταγωνιστής θεωρεί τη σειρά «αρχαϊκή» και θέλει να φύγει

Απογοητευμένος από το ρόλο του στη σειρά ο Λούκας Μπράβο

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ενας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς Emily in Paris, ο  Λούκας Μπράβο, πρότεινε να εγκαταλείψει τη σειρά μετά την πέμπτη σεζόν, καθώς κατήγγειλε τη σειρά του Netflix ως μια σειρά που «δεν τείνει να λαμβάνει υπόψη της τη νοημοσύνη των θεατών».

Ο Γάλλος σταρ, ο οποίος υποδύεται τον σεφ και τον on-off έρωτα της Emily, τον Gabriel, έχει εκφράσει και στο παρελθόν τη δυσαρέσκειά του για τις ιστορίες του χαρακτήρα του και τώρα επανέρχεται δυναμικά.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό περιοδικό της γαλλικής έκδοσης Le Figaro, ο 36χρονος επέκρινε τη φύση της σχέσης του Gabriel με την Emily -την οποία υποδύεται η Lily Collins-, σημειώνοντας: «Όλα βασίζονται στην έλλειψη επικοινωνίας».

«Είναι λίγο αρχαϊκό», συνέχισε για την επικοινωνία μεταξύ του Gabriel και της Emily. «Στις μέρες μας, η νέα γενιά λεκτικοποιεί, αντιπαρατίθεται, και αυτό δεν λειτουργεί πλέον σε αυτή την περίπτωση, δεν καταλαβαινόμαστε», πρόσθεσε.

O Bravo, όπως αναφέρει ο Independent αποκάλυψε επίσης ότι είχε προτείνει ο χαρακτήρας του να ανοίξει ένα vegan κατάστημα, το οποίο προφανώς απορρίφθηκε από τους υπεύθυνους της σειράς.

Ο ίδιος φάνηκε να σκέφτεται τη συμμετοχή του στην πέμπτη σεζόν, μέρος της οποίας θα γυριστεί στη Ρώμη, απ' όπου κατάγεται ο νέος έρωτας της Emily.

«Η ζωή είναι σύντομη», δήλωσε ο Μπράβο. «Χρειάζονται πέντε μήνες για να γυριστεί αυτή η σειρά. Θέλω να τους θυσιάσω λέγοντας μια ιστορία που δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον;».

Τον Σεπτέμβριο παραδέχτηκε ότι είχε απογοητευτεί από τον χαρακτήρα του και την κατεύθυνση που έπαιρνε η σειρά: «Δεν μου αρέσει πραγματικά αυτό που έχει γίνει και το πού πηγαίνει αυτή η ιστορία», είπε.

«Ξέρετε, στο τέλος της ημέρας, είμαι απλώς ένας ηθοποιός και είμαι εδώ για να λέω τις ατάκες μου, αλλά, ναι, είναι κάπως περίεργο».

«Δεν τον καταλαβαίνω πια. Αλλά θα δούμε... Ο Darren Star έχει σχέδια. Εγώ απλά τα ακολουθώ», πρόσθεσε για τον Gabriel το ρόλο του στη σειρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης