ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντζελίνα Τζολί: Λατρεύω την Ελλάδα και τους Έλληνες - Τι την δυσκόλεψε ως Μαρία Κάλλας

Αντζελίνα Τζολί: Λατρεύω την Ελλάδα και τους Έλληνες - Τι την δυσκόλεψε ως Μαρία Κάλλας

Η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας της «Maria» στο Λονδίνο στις 18 Οκτωβρίου, 2024

Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP

Την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για τη χώρα μας εξέφρασε η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί με αφορμή την πρόσφατη παρουσία της στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» στην οποία ενσαρκώνει τη Μαρία Κάλλας.

«Περισσότερο στην Ελλάδα μου άρεσαν οι άνθρωποι. Ναι, λατρεύω τους Έλληνες. Πέρασε υπέροχα στην Ελλάδα. Ήμουν τόσο χαρούμενη που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα της ταινίας στην Ελλάδα. Είχα πολύ μεγάλη υποστήριξη και υπέροχες συζητήσεις με τους ανθρώπους που γνώρισα. Πώς να παίξεις την Μαρία αν δεν συνδεθείς, δεν μιλήσεις με Έλληνες», είπε η σταρ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν ήθελα να απογοητεύσω»

Για τον δύσκολο ρόλο της κορυφαίας Ελληνίδας υψίφωνου η Αντζελίνα Τζολί ανέφερε πως η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να ξεπεράσει τη νευρικότητά της και να τραγουδήσει μπροστά σε κόσμο.

«Τεχνικά η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να τραγουδήσεις και για εμένα το να ξεπεράσω την νευρικότητά μου και να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο. Το πιο δύσκολο πράγμα όταν παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου είναι η ανησυχία σου να μην απογοητεύσεις τους ανθρώπους που την αγαπήσαν και για τους οποίους σημαίνει πολλά. Δεν ήθελα να απογοητεύσω αυτούς αλλά και τον κόσμο της όπερας».