ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Maria»: Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας με την Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

«Maria»: Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας με την Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

Η Αντζελίνα Τζολί.

ΑP Photo

Το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας «Maria» για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η Αντζελίνα Τζολί υποδύεται τη διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια της όπερας, με πολλά από τα γυρίσματα μάλιστα να έχουν γίνει στην Ελλάδα.

Το τρέιλερ ξεκινάει με τη Μαρία Κάλλας σε μεγαλύτερη ηλικία να περπατάει πάνω σε μια σκηνή με έναν άντρα να κάθεται στο πιάνο. Η Μαρία κοιτάζει τα άδεια καθίσματα καθώς ανατρέχει στο παρελθόν και τη ζωή της.

Υπάρχει ένα γρήγορο μοντάζ που τη δείχνει νεότερη και πανέμορφη. Εμφανίζεται σε γιοτ με τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον πρώην αγαπημένο της και μεγαλύτερο έρωτά της. Στη συνέχεια τη βλέπουμε στο Παρίσι να κλαίει, να καταρρέει και να δουλεύει στη φωνή της.

Η ταινία, σύμφωνα με μια σύνοψη, «ακολουθεί την Αμερικανο-Ελληνίδα σοπράνο καθώς αποσύρεται στο Παρίσι μετά από μια λαμπερή και ταραχώδη ζωή στα μάτια του κοινού». Η Μαρία «φαντάζεται ξανά τη θρυλική σοπράνο στις τελευταίες της μέρες, καθώς η ντίβα συλλογίζεται την ταυτότητα και τη ζωή της».

Πέθανε στο Παρίσι το 1977 από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 53 ετών.

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Πάμπλο Λαραίν θα βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο και στη συνέχεια θα προβληθεί στο Netflix τον Δεκέμβριο.

Δείτε το τρέιλερ