ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δυναμικές παρουσίες στην τρίτη σεζόν της σειράς «Monsters»

Δυναμικές παρουσίες στην τρίτη σεζόν της σειράς «Monsters»

Οι Ολίβια Γουίλιαμς, Τομ Χολάντερ και Λόρι Μέτκαλφ (από αριστερά προς δεξιά)

Associated Press (collage)

Ηθοποιοί με πλούσιο βιογραφικό» αναμένεται να προστεθούν στο καστ της τρίτης σεζόν της σειράς «Monsters» που «υπογράφει» ο Ράιαν Μέρφι.

Πρόκειται για τους Λόρι Μέτκαλφ, Τομ Χολάντερ και Ολίβια Γουίλιαμς, σύμφωνα με το Variety, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό του Τσάρλι Χάναμ, ο οποίος όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα υποδυθεί τον κατά συρροή δολοφόνο, Εντ Γκέιν γνωστό και ως «χασάπη του Πλέινφιλ».

Η Μέτκαλφ θα υποδυθεί τη μητέρα του πρωταγωνιστή, Augusta, ενώ ο Χολάντερ θα ενσαρκώσει τον Άλφρεντ Χίτσκοκ και η Γουίλιαμς τη σύζυγο του θρυλικού δημιουργού, Αlma.

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης ανθολογίας του Netflix θα εμβαθύνει στο πώς οι εγκληματικές πράξεις του Γκέιν επηρέασαν την ταινία «Psycho» του Χίτσκοκ, καθώς υπήρξε μία από τις εμπνεύσεις για τον χαρακτήρα του «Νόρμαν Μπέητς».

Σημειώνεται ότι ο Γκέιν είχε ομολογήσει ότι δολοφόνησε δύο γυναίκες τη δεκαετία του 1950, ενώ παράλληλα ξέθαβε πτώματα από νεκροταφεία και χρησιμοποιούσε τα σώματα των νεκρών ως «τρόπαια».

Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία των Μέτκαλφ και Γουίλιαμς με τον συνδημιουργό του «Monsters» Ράιαν Μέρφι ενώ ο Χολάντερ συνεργάστηκε πρόσφατα μαζί του στη δεύτερη σεζόν του «Feud».

Η σειρά «Monsters» έκανε το ντεμπούτο του στο Netflix το 2022 με την ανατριχιαστική ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου Jeffrey Dahmer και πρωταγωνιστή τον Έβαν Πίτερς Έβαν, ο οποίος απέσπασε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του.

Η 2η σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου και επικεντρώνεται στην καταδίκη των αδελφών Μενέντεζ το 1996 για τους φόνους των γονιών τους.