ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η ταινία «The Life of Chuck» θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2025 από τη Neon

Η ταινία «The Life of Chuck» θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2025 από τη Neon

Ο σκηνοθέτης Μάικ Φλάναγκαν

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής Neon θα διανείμει στις κινηματογραφικές αίθουσες τη νέα δραματική ταινία του Μάικ Φλάναγκαν «The Life of Chuck».

Σημειώνεται ότι η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Χίντλεστον κέρδισε το φετινό Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ενώ έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές. Ωστόσο δεν θα λάβει μέρος στη φετινή κούρσα των Όσκαρ σύμφωνα με το Variety, καθώς η πρεμιέρα της αναμένεται πιθανότατα το καλοκαίρι του 2025.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ που κυκλοφόρησε το 2020. Η διασκευή του Φλάναγκαν η οποία ακολουθεί έναν καθημερινό άνθρωπο, τον λογιστή Charles Krantz, χωρίζεται σε τρία κεφάλαια που εκτυλίσσονται με αντίστροφη χρονολογική σειρά σε έναν κόσμο που μοιάζει να καταρρέει.

Οι Μαρκ Χάμιλ, Σιούετελ Ετζιοφορ, Κάρεν Γκίλαν και Τζέικομπ Τρεμπλέι συμπρωταγωνιστούν στο πλευρό του Χίντλεστον.

Στην ταινία, ο πρωταγωνιστής λατρεύει τον χορό. Όπως αποκάλυψε ο Χίντλεστον πραγματοποίησε ένα ταχύρρυθμο μάθημα χορού έξι εβδομάδων για να μάθει τα πάντα, από τζαζ, σουίνγκ, πόλκα, σάμπα και τσα-τσα μέχρι quickstep και moonwalk.

«Έπρεπε να χορέψω όλους αυτούς τους χορούς, τους οποίους κανέναν δεν ήξερα» δήλωσε στο Variety στο TIFF νωρίτερα αυτόν τον μήνα. «Υπάρχουν κάποιοι που μου βγήκαν πιο εύκολα από άλλους. Ανακάλυψα ότι μου αρέσει να χορεύω τζαζ και σουίνγκ» πρόσθεσε.

Ο Φλάναγκαν έκανε και την παραγωγή μαζί με τον Τρέβορ Μέισι.