ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη - Πυξ Λαξ και Pan Pan & Years of Youth ζωντανά στην σκηνή

Διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη - Πυξ Λαξ και  Pan Pan & Years of Youth ζωντανά στην σκηνή
ΑΠΕ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται το διήμερο μουσικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το οποίο αποτελεί ένα  πάρτι χορού και τραγουδιού αλλά και αποχαιρετισμό του καλοκαιριού. 

Το Φεστιβάλ θα γίνει στις 4 και στις 5 Σεπτεμβρίου, σε ένα διήμερο μουσικής και χορού, σε ένα πάρτι, που γίνεται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημείο της πόλης.

Στις 04 Σεπτεμβρίου έρχονται οι Πυξ Λαξ, οι οποίοι, όπως αναφέρει σημείωμα της παραγωγής, ως πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, σε μια σαγηνευτική συναυλία κάτω από τα αστέρια, ενώνουν τον γνώριμο ροκ ήχος τους με το πάθος της κλασικής ορχήστρας.

Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν στα αγαπημένα ροκ μονοπάτια και λένε όσα θα θέλαμε να πούμε για τις παλιές και τις νέες αγάπες, ακονίζουν την τέχνη τους, αναζητούν διαρκώς νέες μουσικές κατευθύνσεις και συγγένειες, αλλά πάνω απ' όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο ελληνικό συγκρότημα, να δίνουν συναυλίες!

Ακμαίοι και ανθεκτικοί στο χρόνο, εκφράζουν αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει με το πέρασμα του εφήμερου. Πυξ Λαξ, ένας αιώνιος έρωτας.

Στις 05 Σεπτεμβρίου οι Pan Pan & Years of Youth θα εμφανιστούν live στη σκηνή του Ergon Agora Music Festival, για μια βραδιά πάρτι με χορό σε «ανισόπεδη ντίσκο».

Ο Pan Pan γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, κυκλοφορεί μουσική προσωπικά album, γράφει μουσική για παραστάσεις χορού και ταινίες και είναι μέλος των Echo Tides.

Τη βραδιά ανοίγουν οι Street Outdoors Soundsystem. Το DJ crew StreedOutdoors αποτελούμενο από τους Έλληνες Jiles & Jose Amba προσφέρει μουσικές απολαύσεις χωρίς αυστηρά όρια στα επιλεγόμενα είδη από σύγχρονη house μέχρι σπάνια tracks της disco και της techno.