ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μία πρώτη ματιά από το «Jurassic World Rebirth», με την Σκάρλετ Γιόχανσον - Δείτε το τρέιλερ

H Σκάρλετ Γιόχανσον

Vianney Le Caer/Invision/AP

Στην δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες αλλά και το trailer teaser του «Jurassic World Rebirth», από την Universal. Πρόκειται για την 7η ταινίας της 31χρονης θρυλικής κινηματογραφικής σειράς.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Σκάρλετ Γιόχανσον και οι Τζόναθαν Μπέιλι και Μαχερσάλα Αλί .

Το σενάριο είναι του Ντέιβιντ Κεπ, ο οποίος έγραψε το πρωτότυπο «Jurassic Park» που κυκλοφόρησε το 1993, ενώ τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο Γκάρεθ Έντουαρντς.

Δείτε το τρέιλερ:

Η νέα ταινία διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του «Jurassic World Dominion», όταν «η κατάσταση του πλανήτη έχει αποδειχθεί σε μεγάλο βαθμό αφιλόξενη για τους δεινόσαυρους».

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη, «όσοι έχουν απομείνει υπάρχουν σε απομονωμένα ισημερινά περιβάλλοντα με κλίμα που μοιάζει με αυτό στο οποίο κάποτε ευδοκιμούσαν. Τα τρία πιο κολοσσιαία πλάσματα μέσα σε αυτή την τροπική βιόσφαιρα κατέχουν το κλειδί για ένα φάρμακο που θα επιφέρει θαυμαστά οφέλη για την ανθρωπότητα».

Όπως αποκάλυψε το στούντιο ο χαρακτήρας της Γιόχανσον αφορά μια ειδικό σε μυστικές επιχειρήσεις με το όνομα Zora Bennett, η οποία έχει προσληφθεί για να ηγηθεί της ομάδας που εξάγει DNA από τα τρία γιγαντιαία είδη δεινοσαύρων που έχουν απομείνει ζωντανά.

Ο Αλί υποδύεται τον συνεργάτη της Ζora, Duncan Kincaid και ο Μπέιλι έναν παλαιοντολόγο ονόματι Dr. Henry Loomis.

Τελικά, συναντούν μια οικογένεια πολιτών «της οποίας η εκδρομή με βάρκα ανατράπηκε από επιδρομείς υδρόβιους δεινοσαύρους», οπότε όλοι «αποκλείονται σε ένα νησί όπου έρχονται αντιμέτωποι με μια σκοτεινή, συγκλονιστική ανακάλυψη που ήταν κρυμμένη από τον κόσμο για δεκαετίες».

Παραγωγή

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Φρανκ Μάρσαλ και Πάτρικ Κρόουλι , ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ντένις Λ. Στιούαρτκαι Τζιμ Σπένσερ.

  • Σύμφωνα με το Variety, η ταινία «Jurassic World Rebirth» αναμένεται στις 2 Ιουλίου του 2025.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης