ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ σπάει ρεκόρ 35 ετών στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου

Η Τέιλορ Σουίφτ σπάει ρεκόρ 35 ετών στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου
Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP, File

Η Τέιλορ Σουίφτ σπάει ακόμη ένα ρεκόρ με την όγδοη συναυλία που πραγματοποίησε κατά την διάρκεια του ευρωπαϊκού σκέλους της blockbuster-περιοδείας της «Eras», την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Με αυτό το σόου στο θρυλικό Γουέμπλεϊ του Λονδίνου ξεπέρασε τον αριθμό ρεκόρ εμφανίσεων που είχε ο Μάικλ Τζάκσον κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας του «Bad». Ο βασιλιάς της ποπ παρουσίασε επτά sold-out παραστάσεις όπου ανάμεσα στο κοινό που τον απόλαυσε ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Μόλις με κάνατε τον πρώτο σόλο καλλιτέχνη που εμφανίστηκε στο Γουέμπλεϊ οκτώ φορές σε μία μόνο περιοδεία», είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του σόου σύμφωνα με το BBC News. «Ποτέ, μα ποτέ δεν θα μπορέσουμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά γι' αυτό».

Ολοκληρώνοντας το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της η κορυφαία τραγουδίστρια μοιράστηκε την σκηνή με τον τραγουδιστή των Bleachers, Jack Antonoff, και τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Florence Welch.

Η Σουίφτ πρόκειται να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις 18 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι μαζί με την Gracie Abrams, όπως αναφέρει το People.