ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της Τέιλορ Σουίφτ

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

To νέο βίντεο του Tortured Poets Department προσφέρει μια ματιά στα παρασκήνια της περιοδείας Eras.

Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τργούδι "I Can Do It With a Broken Heart" από το άλμπουμ The Tortured Poets Department. Το κλιπ προσφέρει μια ματιά στα παρασκήνια της περιοδείας Eras - πρόβες, παραγωγή και όλα τα συναφή με αυτή την περιοδεία. Η σκηνοθεσία και η παραγωγή είναι της ίδιας της Σουίφτ.

Το "I Can Do It With a Broken Heart" είναι το δεύτερο τραγούδι από το The Tortured Poets Department που αποκτά επίσημο μουσικό βίντεο, μετά το "Fortnight".

Η Σουίφτ μόλις έκανε την τελευταία από τις ευρωπαϊκές της συναυλίες στην περιοδεία Eras, ολοκληρώνοντας μια θητεία πέντε νυχτών στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. Παίρνει δύο μήνες άδεια πριν ξεκινήσει το τελευταίο σκέλος της περιοδείας, στη Βόρεια Αμερική, τον Οκτώβριο.

Πρόσφατα η Σουίφτ αντιμετώπισε μερικά deep fake videos από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ που την ήθελαν να φοράει μπλουζάκι με το όνομα του.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ ανήρτησε το μήνυμα «Δέχομαι!» παράλληλα με τις εικόνες, οι οποίες ελήφθησαν από άλλους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλά φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Η ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις στους θαυμαστές της Σουίφτ, γνωστούς ως Swifties, οι οποίοι κατηγόρησαν τον Τραμπ για διάδοση παραπληροφόρησης.