ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ χαρακτήρισε «καταστροφική» την ακύρωση των συναυλιών της στη Βιέννη

Η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ

(Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)

Η Τέιλορ Σουίφτ, κάνει την πρώτη της δήλωση, μετά την ακύρωση των τριών συναυλιών της στη Βιέννη, νωρίτερα αυτό το μήνα, για λόγους ασφαλείας.

«Η ακύρωση των συναυλιών μας στη Βιέννη ήταν καταστροφική», έγραψε η Αμερικανίδα σταρ σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή το τέλος του ευρωπαϊκού σκέλους της blockbuster-περιοδείας της «Eras».

«Ο λόγος των ακυρώσεων με γέμισε με μια νέα αίσθηση φόβου και μια τεράστια δόση ενοχής επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι είχαν προγραμματίσει να έρθουν σε αυτές τις συναυλίες. Αλλά ήμουν επίσης τόσο ευγνώμων στις αρχές, γιατί χάρη σε αυτές θρηνήσαμε συναυλίες και όχι ζωές», συμπλήρωσε.

Η διάσημη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την «αγάπη και την ενότητά» τους και είπε ότι όλη της η ενέργεια πήγε στη προστασία «του σχεδόν μισού εκατομμυρίου ανθρώπων που είχαν έρθει να δουν τις συναυλίες στο Λονδίνο» μετά τις ακυρώσεις στην αυστριακή πρωτεύουσα.

«Η ομάδα μου και εγώ δουλεύαμε χέρι-χέρι με το προσωπικό του σταδίου και τις βρετανικές αρχές καθημερινά για την επίτευξη αυτού του στόχου και θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα όσα έκαναν για εμάς», συνέχισε η Σουίφτ.

«Επιτρέψτε μου να είμαι πολύ σαφής: δεν πρόκειται να μιλήσω για κάτι δημόσια, αν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει αυτούς που θα ήθελαν να βλάψουν τους θαυμαστές που έρχονται στις συναυλίες μου. Σε περιπτώσεις όπως αυτή, η «σιωπή» στην πραγματικότητα δείχνει αυτοσυγκράτηση και περιμένει να εκφραστείς τη στιγμή που είναι σωστό. Προτεραιότητά μου ήταν να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή μας περιοδεία με ασφάλεια και με μεγάλη ανακούφιση μπορώ να πω ότι το κάναμε αυτό», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Η σούπερ σταρ θα ολοκληρώσει την μαμούθ περιοδεία της με έξι συναυλίες στο Rogers Centre του Τορόντο και τρεις στο BC Place του Βανκούβερ τους δύο τελευταίους μήνες του έτους, σύμφωνα με τον Guardian.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης